Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukámék szeptember elsején...

Anyukámék szeptember elsején ünneplik 5. házassági évfordulójukat. Arra gondoltam, hogy meglepem őket egy tortával, valamint egy közös képeikkel töltött albummal. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Szerintetek hülyeség "beleavatkoznom" ebbe,és az ő "dolguk" megünnepelni? 16/L
2012. aug. 29. 09:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem örülni fognak neki:)
2012. aug. 29. 09:39
 2/7 anonim ***** válasza:
A hugomtól és tőlem elvárták a szüleink, hogy megünnepeljük a házassági évfordulójukat, én akkor úgy éreztem (mai napig úgy tartom), ez nem a mi dolgunk, ez az ő ünnepük. De ha te önként, szívből készülsz rá, szerintem dícserendő. A torta jó alkalom egy közös családi evésre, a közös képekkel teli album pedig örök emlék. Ha van rá időd, anyagod, akkor hajrá!
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, az ő dolguk, az ő ünnepük. A torta felesleges (az max. anyukád vegye, apukád meg virágot anyukádnak), az album annyira kedves ötlet szerintem, hogy nyugodtan megcsinálhatod.
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én örülnék ha ilyen lányom lenne... :)

Igen, az ő dolguk, de mi ilyenkor a szerelmünket ünnepeljük, és ebbe a közös gyerek is beletartozik, hiszen ő a gyümölcs.

Nekünk még nincs gyerekünk, de én ezt úgy tudnám elképzelni (meg családba is így láttam) hogy megünneplik együtt a család, erre tökéletes ajándék a torta, meg a képek is, amit közösen meg lehet nézegetni. Majd a szülők elmennek kicsit kettesbe romantikázni, sétálni, vagy 7végére valami szép helyre, vagy csak kettesbe egy moziba. Bár nem ez volt a kérdés :) bocsi. Szóval jó ajándék, hajrá!

2012. aug. 29. 09:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem orulni fognak. vagy szerintem az is jó otlet, ha képes tortát készítes(beleteszed a képoket). de a Te otleted is nagyon~nagyon jo.sok sikert hozzá.
2012. aug. 29. 09:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Én nagyon meghatódnék a szüleid helyében, bármi is lesz a meglepetés :) :)

Végül is az évfordulón a szerelmüket ünneplik a párok, és anélkül te sem lennél, vagyis te is része vagy valamilyen szinten az "ünnepnek".

2012. aug. 29. 12:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát én is készültem,de 15. évfordulóra de mivel itt gyiken lehurrogtak,hogy minek avatkozok bele nem csináltam semmit. Pedig látom,hogy kellet volna. Szerintem nagyon aranyos dolog a torta meg az album. :D Jövőre én is veszek valami szép tortát
2012. aug. 29. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!