Anyukámék szeptember elsején ünneplik 5. házassági
évfordulójukat. Arra gondoltam, hogy meglepem őket egy
tortával, valamint egy közös képeikkel töltött
albummal. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Szerintetek hülyeség "beleavatkoznom" ebbe,és az ő "dolguk" megünnepelni? 16/L
2012. aug. 29. 09:31
1/7 anonim válasza:
Szerintem örülni fognak neki:)
2012. aug. 29. 09:39
2/7 anonim válasza:
A hugomtól és tőlem elvárták a szüleink, hogy megünnepeljük a házassági évfordulójukat, én akkor úgy éreztem (mai napig úgy tartom), ez nem a mi dolgunk, ez az ő ünnepük. De ha te önként, szívből készülsz rá, szerintem dícserendő. A torta jó alkalom egy közös családi evésre, a közös képekkel teli album pedig örök emlék. Ha van rá időd, anyagod, akkor hajrá!
3/7 anonim válasza:
Igen, az ő dolguk, az ő ünnepük. A torta felesleges (az max. anyukád vegye, apukád meg virágot anyukádnak), az album annyira kedves ötlet szerintem, hogy nyugodtan megcsinálhatod.
4/7 anonim válasza:
Én örülnék ha ilyen lányom lenne... :)
Igen, az ő dolguk, de mi ilyenkor a szerelmünket ünnepeljük, és ebbe a közös gyerek is beletartozik, hiszen ő a gyümölcs.
Nekünk még nincs gyerekünk, de én ezt úgy tudnám elképzelni (meg családba is így láttam) hogy megünneplik együtt a család, erre tökéletes ajándék a torta, meg a képek is, amit közösen meg lehet nézegetni. Majd a szülők elmennek kicsit kettesbe romantikázni, sétálni, vagy 7végére valami szép helyre, vagy csak kettesbe egy moziba. Bár nem ez volt a kérdés :) bocsi. Szóval jó ajándék, hajrá!
2012. aug. 29. 09:46
5/7 anonim válasza:
Szerintem orulni fognak. vagy szerintem az is jó otlet, ha képes tortát készítes(beleteszed a képoket). de a Te otleted is nagyon~nagyon jo.sok sikert hozzá.
2012. aug. 29. 09:53
6/7 anonim válasza:
Én nagyon meghatódnék a szüleid helyében, bármi is lesz a meglepetés :) :)
Végül is az évfordulón a szerelmüket ünneplik a párok, és anélkül te sem lennél, vagyis te is része vagy valamilyen szinten az "ünnepnek".
2012. aug. 29. 12:00
7/7 anonim válasza:
Hát én is készültem,de 15. évfordulóra de mivel itt gyiken lehurrogtak,hogy minek avatkozok bele nem csináltam semmit. Pedig látom,hogy kellet volna. Szerintem nagyon aranyos dolog a torta meg az album. :D Jövőre én is veszek valami szép tortát
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!