Miben legyen egy 17éves lány lagzin? Csinos lány alkatilag! A lagzi szeptember elején lesz!
lagziba azért senki nem disco cuccba megy, mindenki kicsípi magát...
férfiaknak öltöny, nyakkendő, ing, nőknek kosztüm, ilyesmi...
sztem vegyél fel olyan ruhát, mint amikben évnyitóra szoktál menni (mármint nálunk évnyitóra a csajok így jönnek, ing, szoknya (nem mini) harisnya, magassarkú cipő...)
de kérdezd meg szüleidet..
szerintem ilyesmit felvehetne egy 17éves a lagziba (de ne fekete,fehér vagy piros színben egyiket se):
lényeg röviden: legyen csinos és elegáns (ne utcai vagy strandruha), lehet rövidebb,de ne legyen kint mindened, ne legyen túl kihívó.
esetleg egy bolerót érdemes hozzá beszerezni,mert szeptemberben elég változékony az idő,lehet fázni fogsz (plusz ha lesz templomi esküvő is,oda nem illik fedetlen vállal menni)
szerintem ilyenek tökéletesek egy esküvőre egy fiatal hölgynek:
Szerintem valamilyen koktélruha.
Én egy egyszerű vonalú, elegáns, nem kihívó, színben nem rikító, nem fekete nem fehér ruhát képzelek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!