Hogyan eljem tul ezt az egesz idot? Szeptember 2-ig?
Nagyon varom mar a szeptember 2. napot, ugyanis ekkor terek haza kulfoldrol. Viszont addig megorulok itt. Be vagyok zarva szinte, szoval nem varosban dolgozom, hanem egy nagyon eldugott helyen vagyok, ahol semmire nincs lehetoseg. Kb. ugy adjatok tanacsot, mintha egy rabnak irnatok, aki mar nem birja kivarni a szabadulas napjat.
Nincs nalam konyv, hogy olvassak, sportolni nem tudok, kirandulni sincs lehetoseg. Internetem van, de chatelni meg ilyesmiket nem tudok rajta. Mit lehet olvasni a neten? Vagy barmi...
Kerlek irjatok valami lelkesitot, hogy hogyan mehessen gyorsabban ez az ido...!!
Mire gondoljak, hogy jobban kihuzzam itt? Hogy tobb lelek legyen bennem?
Lógjál egész nap a gyakori kérdéseken!:)
Az bő egy hónap,nem tudom mióta vagy ott,de ez már nagyon gyorsan eltelik! Nem dolgozol?
kíváncsi lettem hol dolgozhatsz és mit, egy ennyire eldugott helyen ami olyan mint 1 börtön
netes játékokkal nagyon jól le lehet foglalni magunkat vagy netröl is tölthetsz le könyveket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!