Meddig tart még ez, hogyan éljem túl?
Figyelt kérdés
3 év után elhagyott a párom. Csak úgy a semmiből jött a szakítás, én azt hittem most volt a legjobb a kapcsolatunk. Nem bírok aludni, nem bírok enni, lassan beledöglök ebbe. Akik túl vannak már komolyabb kapcsolaton, nektek mennyi idő után sikerült feldolgozni és hogyan. Nem akarok ebbe belebetegedni, de nem tudom mit tegyek.. L2011. júl. 2. 17:41
1/6 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mert ha kis tini, akkor nem kell komolyan venni. Már pedig az ilyenkorúak nem szokták kiírni a korukat.
2/6 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok.
2011. júl. 2. 17:52
4/6 anonim válasza:
"én azt hittem most volt a legjobb a kapcsolatunk" - ha ennyire nem vetted észre, hogy nincs minden rendben (márpedig ha elhagyott, akkor volt valami gond), akkor ne csodálkozz.
5/6 anonim válasza:
Nálunk volt egy kis cirkusz. Kiderült, hogy hónapokig a szemembe hazudott. A menyasszonya voltam. Szakítottam. Azt hittem belehalok. Pár napra rá láttam egy másik nővel kézen fogva.
De szinte azonnal jött az én életembe is egy másik férfi. Nem akartam, sokáig. Nem szerettem. Aztán csak elkezdődött bennem is lassan valami. A segítségével lettem túl az előzőn. Az már más dolog, hogy ő is megszivatott. De már szinte meg sem lepődtem.
6/6 anonim válasza:
Én 2 év után lettem jobban. Már csak néha-néha jut eszembe. Teljesen megértelek, borzasztó ez az érzés! :( Én hiába szórakoztam, pasiztam nem segített semmi, csak egyszer csak hirtelen megtaláltam a magam megoldását, és hirtelen elmúlt minden fájdalom. Sok kitartást és erőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!