Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy éljem túl a családi...

Hogy éljem túl a családi nyaralást, már most görcsbe van a gyomrom?

Figyelt kérdés

A szüleim elváltak, anyunak lett egy új párja. Vele mennénk nyaralni, illetve egy másik családdal, de a nevelőapám hozza a gyerekét akivel képtelenség együtt élni, lenéz mindenkit, egyáltalán nem alkalmazkodik, de az apját meg megeteti a hazugságokkal.

A barátom 2 hétig nem látom, ráadásul attól félek h elhagy mondjuk a félelmem alaptalan mert megvan beszélve h nyaralás után 1,5 hetet együtt leszünk

Volt más is így, ha igen hogy élte túl a nyaralást?

2011. júl. 15. 10:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én nem voltam igy. De nem tudnád lemondani, és valahova máshova menni hejette?
2011. júl. 15. 10:52
 2/11 A kérdező kommentje:
Akartam, de az a baj h sok pénz úszna el
2011. júl. 15. 10:54
 3/11 A kérdező kommentje:
Kiszúrni meg nem akarok velük, mert elég sokat dolgoztak azért az összegért.. :S
2011. júl. 15. 10:54
 4/11 anonim ***** válasza:

De miért hagyna el a barátod? Mert elmész a családoddal nyaralni vagy mi?

Hány éves vagy, 13?

2011. júl. 15. 10:55
 5/11 anonim ***** válasza:
bírd ki:) a barátod miatt meg ne félj, ne valósznínű h elhagy azért mert két hétig nem lát.
2011. júl. 15. 10:56
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Először is: ha ez miatt elhagy a barátod, nem kár érte.

Nem tudsz erre az időre édesapádhoz menni?

2011. júl. 15. 10:56
 7/11 A kérdező kommentje:

20 vagyok, apummal nem jó a kapcsolat, meg nem megúszni akarom a nyaralást, csak túlélni.

Én arra számítok h elég nagy balhék lesznek.

Múltkor is elmentünk 5en egy hétvégére, a gyerek annyira megkavarta a szart h 1 hétig nagyon nagy feszültség volt itthon, ami most se múlt el teljesen

2011. júl. 15. 11:02
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha 20 éves vagy, tehát nagykorú, miért akarsz elmenni, ha ennyire sz@r a helyzet. Én bizony nem idegeskednék senki miatt sem...
2011. júl. 15. 11:07
 9/11 A kérdező kommentje:
Mert ki van fizetve...
2011. júl. 15. 12:18
 10/11 anonim ***** válasza:
Értem és meg is értem. De ha tudtad előre, hogy ilyen a nevelőapád gyereke, miért nem mondtad, hogy te nem mennél?
2011. júl. 15. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!