Vegyek ennyire draga ajandekot amikor lakasra gyujtunk?
Sporolunk sok mindenen, otthon eszunk nem jarunk szorakozo helyekre vagy etterembe. Szeretnenk 2-3 ev mulva lakast es mar ket eve gyujtogetunk.
A ferjemet eloleptettek (fejlesztesi igazgato lett).
Szeretnem megajandekozni egy uj oltonnyel (260ezer ft) a fizetesem es a szuleimtol kapott ajandek penz (most volt a szulinapom)
fedezne az oltony arat es tudom hogy orulne neki.
Plusz uj munka uj ruha meg hasznos is.
Ha valaki ajándékozni akar valakinek valamit, az nem net-re teszi fel kérdés formájában, nem idegen emberektől kér véleményt, nem próbálja megjátszani magát ( "hogy hát mit is tegyen") szóval szerintem az egész kérdésed semmi másra nem irányul mint önmagad mutogatására kifelé. Úgy kamu az egész ahogy van. Ráadásul egyetlen férfi nem megy úgy üzletbe, hogy "csak megpróbálni". Ez a tevékenység kimondottan csak nőkre jellemző.
Szóval én annyit mondanék számodra, hogy gondolkodj el azon, hogy mit kéne takarítanod önmagadból.
" tudom hogy nem lenne jo otlet meg venni.
De azt is, hogy mennyire boldog lenne."
Vagy kapna egy szívinfarktust amiatt, hogy ennyi pénzt kiadtál, amikor spóroltok!!!
nálunk ennyi a tandíj...
ez rengeteg pénz
Azt vedd meg aminek örülne.Ha ennek hát ezt,Érdekes hogy a válaszadok nem értik meg hogy erre vágyik,akkor hiába vesz másikat vagy hiába mennek egy akárhova.
Szerintem életem összes ruhája nem ér annyit mint ez a öltöny,és jomagam még 10százalékát is sajnálnám egy ruhára de ha neki ez kell akkor ez kell.
38!
A válaszadók azt nem értik meg, hogy ha egyszer annyira spórolnak hogy nem járnak el se szórakozni, se étterembe, akkor mi a .csanak akar kidobni 260ezer forintot egy ruhadarbra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!