Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megenghetné az anya, hogy a...

Megenghetné az anya, hogy a lánya és a barátja heti 1 alkalomnál többször aludjanak együtt?

Figyelt kérdés

Nem szeretném elárulni, hogy az anya vagy a lány vagyok. Az anya elég hamar megengedte már hogy heti egyszer együtt legyenek, de a lány nyárra hivatkozva többet akar. Az anya nem tud békésen aludni, ha ott a fiú a lány viszont erősködik, ha nincsenek együtt akkor hajnalig a neten lógnak, beszélgetés gyanánt. De az anya szerint még korai lenne, majd úgyis mennek együtt egyetemre, akkor összeköltözhetnek. A srác tisztelettudó, szerény, kedves, de az anya idegennek véli még és jónak látja, ha röviden, de pórázon tartja a lányát.

18/L 22/F

2014. máj. 5. 00:46
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Értelmetlen, hogy megengedhetné e. Lehet mást nem zavarna, de őt igen. Ez az ő lakása szóval ő döntheti el, hogy alszik e ott valaki. Ha az emberek többségét ez nem zavarná attól még ő nem az emberek többsége. Miért nem alszanak a fiúnál?

Ez a sztori nem arról szól, hogy felnőtt e a lány és azt csinál e amit akar(nyilván azt), hanem azt, hogy mi történjen az anya lakásában, ami egy külön sztori.

2014. máj. 5. 01:21
 12/26 anonim ***** válasza:
65%
Hát ha jól értem, az a zavaró, hogy idegen van a lakásban és így nem alszik nyugodtan. Valami szeparációs megoldás kéne. A fiúnál mért nem tudnak aludni?
2014. máj. 5. 01:22
 13/26 A kérdező kommentje:
Hosszú sztori, de a fiúnál nem lehet aludni.
2014. máj. 5. 01:24
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
amúgy szerintem tök érthető ha feszélyezi az anyát, ha ott van egy idegen. nem tudom melyikőtök írja ezt(szerintem a fiú vagy :), de ha mondjuk az anyánál vannak vendégek, akiket ő nem ismer, biztos a lány is érzi, hogy más így otthon lenni a másik szobában, mintha nincsenek idegenek ott. És tulajdonképpen még nem is azt mondta az anya, hogy őt zavarja és ezért egyáltalán ne aludjon ott a fiú, hanem egy nap kényelmetlenséget bevállal hetente.
2014. máj. 5. 01:36
 15/26 anonim ***** válasza:
74%
esetleg azt tehetnétek, hogy valami olyan előnyt nyújtotok az anyának, amiért cserébe azt mondja, hogy még egy nap kényelmetlenséget vállal, részben mert látja, hogy nektek ez fontos, mert tesztek is érte valamit. ezt találjátok ki, hogy mi lehetne. főztök aznap, hogy neki ne kelljen vagy valami.
2014. máj. 5. 01:45
 16/26 anonim ***** válasza:
6%

Vagy csak simán tekintettel lehetnél arra, hogy a lányod boldog legyen.

Vagy az hülyeség lenne? Mindenféle kitekert, agyon magyarázott indokkal jönni jobb?

2014. máj. 5. 02:24
 17/26 anonim ***** válasza:
55%

Te vagy a lány, és itt keresel igazolást arra, hogy a pasid miért aludhasson ott többször, mivel a te érveidet anyád már lesöpörte. ("három könnyű érettségije van", na ilyet, hogy "könnyű", egy szülő se mond előre a saját gyereke semmilyen vizsgájáról)

Miért nem hivatkozol arra, hogy majd a három könnyű érettségid után szeretnéd, hogy ott aludjon, mivel akkor már tanulnod nem kell, viszont nem fog ártani, ha kicsit kikapcsolódsz a magolás után.

2014. máj. 5. 06:55
 18/26 anonim ***** válasza:
54%

"amúgy szerintem tök érthető ha feszélyezi az anyát, ha ott van egy idegen. nem tudom melyikőtök írja ezt(szerintem a fiú vagy :)"

Az anya/lány-ból, hogy sikerült arra a következtetésre jutni, hogy ő a fiú?

Kérdezőnek: Aki ilyen korban is pórázon akar tartani, az egész életedben meg fogja mondani, hogy mit, mikor és hogyan csinálhatsz. Valahogy apa nincs a történetben. Esetleg elváltak és épp gyűlöli a férfiakat?

2014. máj. 5. 06:56
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, édesanyádé a ház, és a helyzet az, hogy ha ő nem kedveli, ha bárki rajtatok kívül ott alszik, akkor nem kedveli.

18 éves vagy. Ha nem tetszik az, ami otthon vár, vagy feltételként adott, akkor önállósodj. Anyukád kontójára nem rendelkezhetsz az ő nyugalma és élettere felett. Van, aki jól alkalmazkodik egy ilyen helyzethez, és van, aki nem. Ez van.

2014. máj. 5. 08:19
 20/26 anonim ***** válasza:
Igazad van,én még 1szer sem engedtem volna meg ott aludjon.A lánynak most az a dolga megalapozza a jövőjét,aztán úgy él ahogy akar.A világon semmiről nem marad le.18 éves,nagy ügy attól még most esett le a tojáshéj a kofferjáról.De már az a a legnagyobb gondja ott aludjon a kan,miért nincs ágya?Párhónap múlva új pasi lesz és rugdalhatod a 46-os uj cipőt a folyóson?Éljen,barátkozzon élvezze az életet.Sosem értettem és nem is fogom ilyen fiataloknak mi a fenének kell össze költözni.le kötni magukat.Pár év múlva meg válnak mert ráébrednek rossz választás volt.nem kell mindig egy más seggébe bujva lenni.csak megunják egymást.
2014. máj. 5. 08:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!