Megenghetné az anya, hogy a lánya és a barátja heti 1 alkalomnál többször aludjanak együtt?
Nem szeretném elárulni, hogy az anya vagy a lány vagyok. Az anya elég hamar megengedte már hogy heti egyszer együtt legyenek, de a lány nyárra hivatkozva többet akar. Az anya nem tud békésen aludni, ha ott a fiú a lány viszont erősködik, ha nincsenek együtt akkor hajnalig a neten lógnak, beszélgetés gyanánt. De az anya szerint még korai lenne, majd úgyis mennek együtt egyetemre, akkor összeköltözhetnek. A srác tisztelettudó, szerény, kedves, de az anya idegennek véli még és jónak látja, ha röviden, de pórázon tartja a lányát.
18/L 22/F
Értelmetlen, hogy megengedhetné e. Lehet mást nem zavarna, de őt igen. Ez az ő lakása szóval ő döntheti el, hogy alszik e ott valaki. Ha az emberek többségét ez nem zavarná attól még ő nem az emberek többsége. Miért nem alszanak a fiúnál?
Ez a sztori nem arról szól, hogy felnőtt e a lány és azt csinál e amit akar(nyilván azt), hanem azt, hogy mi történjen az anya lakásában, ami egy külön sztori.
Vagy csak simán tekintettel lehetnél arra, hogy a lányod boldog legyen.
Vagy az hülyeség lenne? Mindenféle kitekert, agyon magyarázott indokkal jönni jobb?
Te vagy a lány, és itt keresel igazolást arra, hogy a pasid miért aludhasson ott többször, mivel a te érveidet anyád már lesöpörte. ("három könnyű érettségije van", na ilyet, hogy "könnyű", egy szülő se mond előre a saját gyereke semmilyen vizsgájáról)
Miért nem hivatkozol arra, hogy majd a három könnyű érettségid után szeretnéd, hogy ott aludjon, mivel akkor már tanulnod nem kell, viszont nem fog ártani, ha kicsit kikapcsolódsz a magolás után.
"amúgy szerintem tök érthető ha feszélyezi az anyát, ha ott van egy idegen. nem tudom melyikőtök írja ezt(szerintem a fiú vagy :)"
Az anya/lány-ból, hogy sikerült arra a következtetésre jutni, hogy ő a fiú?
Kérdezőnek: Aki ilyen korban is pórázon akar tartani, az egész életedben meg fogja mondani, hogy mit, mikor és hogyan csinálhatsz. Valahogy apa nincs a történetben. Esetleg elváltak és épp gyűlöli a férfiakat?
Nézd, édesanyádé a ház, és a helyzet az, hogy ha ő nem kedveli, ha bárki rajtatok kívül ott alszik, akkor nem kedveli.
18 éves vagy. Ha nem tetszik az, ami otthon vár, vagy feltételként adott, akkor önállósodj. Anyukád kontójára nem rendelkezhetsz az ő nyugalma és élettere felett. Van, aki jól alkalmazkodik egy ilyen helyzethez, és van, aki nem. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!