Először is boldog párkapcsolatban élek, és van egy gyönyörű fiam. De már többször is előfordult hogy az exemmel álmodtam. Évek óta nem láttam (10 éve voltunk együtt). Miért álmodok vele?
Az ilyen " boldog vagyok a kapcsolatomban, de..." kezdetű kérdéseknél mindig kiderül, hogy van valami gubanc azzal a fene nagy boldogsággal..
No de a kérdésed!
Nem is az a gond, hogy álmodtál az exeddel. Ez tök normális. Nyilván nincs minden rendben, mert ha rend lenne, akkor most nem agyalnál azon, mit is jelent, hogy az exeddel álmodtál.
Nem hinném, hogy kizárólag akkor álmodunk előző partnerrel, ha az aktuálissal nincs minden rendben, ahogyan akkor sem álmodunk a párunkkal, amikor minden oké.
Szerintem itt másról van szó.
Először is nem jelenti azt, hogy most nem jó a családod. Vigyázz is a békéjére, tisztaságára.
Akivel erős kapcsolatban voltunk éltünk során - főleg ha testi kapcsolat is - attól nem válunk el soha teljesen. Olyan, mint egy pecsét nyoma a viaszban, ott marad valami.. hiányként? nem tudom, de nyilván nem ugyanolyan a lelkünk, mint a vele való találkozás előtt. Álomban - a racionális tudat kikapcsolva - életre kelnek elfelejtettnek tartott dolgaink - és meglepő táncot járnak, mert a racionális kontroll alszik..
azért álmodsz vele, mert amikor még az exeddel voltál, akkor nem csak a testileg voltatok együtt, hanem a szellemetek is eggyesült, ezért a tiédben van egy darab az övéből, hiába "szakítottatok" már
nem tudod kitörölni magadból
ezért kell fiatalon vigyázni, hogy kivel és mikor vagy!
most én azt tudom tanácsolni, hogy imádkozz, hogy el tud felejteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!