Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Többször álmodok egy gyönyörű...

Többször álmodok egy gyönyörű szép tájról, hogy ott vagyok, ez jelent valamit?

Figyelt kérdés
3-4 hely van az álmaimban,amelyek mindig szerepelnek az álmaimban külön-külön. Az egyik egy tisztás ami tele van szebbnél-szebb virágokkal,a másik szintén egy tisztás,ahol kis patak is van megy hatalmas nagy hófedte hegyek,valamint szoktam álmomban barlangokban futni is. Szerintetek jelent ez valamit h többször megjelennek ezek a helyek az álmomban?

#többszörös.álom
2013. máj. 24. 19:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Krúdi Gyula Álmoskönyvéből: Ligetben járni: Szép szerencse
2013. máj. 24. 22:00
 2/3 anonim ***** válasza:

Az én olvasatom szerint pedig az embereket jelképezi, akik körülvesznek. A rét a virágokkal a családi-baráti körödet szimbolizálja, akik szeretettel gondolnak rád, és akikre mindig számíthatsz.

A patak a futó ismeretségeidet jelképezi: azokat, akikkel pl. buszon-vonaton egyszer beszélgettél vagy találkoztál velük valahol.

A hófedte hegyek jelképezik azokat, akikre felnézel (példaképeid, lehetnek élő de holt személyek is)akár a szüleid, nagyszüleid, főnököd, stb.

A barlangok pedig jelzik a téged körülvevő emberek rejtett szándékait. Ha a barlangokban nem érzel félelmet, nem kell embertársaidtól különösebben tartanod se.

2013. máj. 24. 22:39
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2013. máj. 25. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!