Szinte minden barátnőm most vár babát, én meg hallani sem bírom a babás híreket, sokszor órákig sírok egy ilyen beszélgetés után, pedig velük örülök. Őket sem akarom megbántani, de ezt én sem bírom így tovább. Mit csináljak, elmondhatom nekik?
Figyi ma' en csak ugy ideteedtem most, de lehet hogy nincsen am igazam, de Te nem is gondoltal arra, hogy esetleg a baratnoid JOSZANDEKBOL CSINALJAK EZT VELED?Mert gondolom ok sem hulyek ha mindegyik terhes es te nem valszeg feltunt nekik, hogy se pasi se gyerek...es lehet hogy eppen ezert ugy gondoljak, hogyha mindenbe beavatnak AKKOR RESZESE LEHETSZ ENNEK ES NEM KIVULALLOKENT KEZELNEK?
Mert ha tenyleg baratnok vagytok nem csak plasztikmosoly stb akkor szerintem inkabb ez a helyzet...nem kell mindig a rosszra gondolni egybol.
Amikor az egyik ismerosunk kerekesszekbe kenyszerult akkor vittuk magunkkal mindehova hogy ne legyen egyedeul es hogy erezze hogy o is reszese a dolgoknak.Eleinte nem tetszett neki de azota meg halalkodik hogy nem hagytuk magara :)
Fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!