Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szinte minden barátnőm most...

Szinte minden barátnőm most vár babát, én meg hallani sem bírom a babás híreket, sokszor órákig sírok egy ilyen beszélgetés után, pedig velük örülök. Őket sem akarom megbántani, de ezt én sem bírom így tovább. Mit csináljak, elmondhatom nekik?

Figyelt kérdés
Több barátnőm, köztük a legjobb is, most vár babát és persze örülök a boldogságuknak, de mivel nekem még nincs babám és nagyon szeretnék, egyre nehezebben bírom az ilyen témákat. Elvileg tudják, hogy érzékeny téma ez nekem, de mostanában mindegyik csak a saját örömével van elfogalva ami persze érthető is, de eszükbe sem jut hogy az ultranhagképek, babíhírek hogy hatnak rám. Egy éve ért véget egy kapcsolatom eljegyzés előtt, azóta esélyét sem látom, hogy még szeretni tudnék bárkit is, közben meg 32 évesen egyre jobban vágyom gyerekre, de azt is kezdem feladni, hogy egyszer lesz. Nem szeretnék önzőnek tűnni, de erre én fogok rámenni, hogy heti 2-3 találka boldogságtól ragyogó kismamákkal, msnen küldött ultrahangképek stb, bennem meg csak az van, hogy "nekem úgysem lesz"
2009. dec. 26. 12:13
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Valaki itt azt tanácsolta Neked, hogy TÁNCOLJ! Igy igaz. Éngem 36 évesen hagyott el a völegényem, ugy hogy babaprojekten voltunk.SŐT! az egyiknap még "csináltuk" a babát, majd másnap közölte, hogy vége. Én meg csak néztem mint a döglött hal. De! Találtam egy marha jó salsa klubot:)),és ott mennyi jó pasit!!A tánc, a mozgás, a zene mind jót tesz a léleknek. Boldog leszel tőle. Ha boldog vagy az látszik rajtad, szebb lesz a kisugárzásod.Nos megtanultam táncolni, megismertem egy csomó kedves embert,túltettem magam a szakításon ( nem volt könnyű), és ugy néz ki most alakul valami:)).Szóval Táncolj!!!!!!!!
2009. dec. 28. 20:06
 32/32 anonim ***** válasza:

Figyi ma' en csak ugy ideteedtem most, de lehet hogy nincsen am igazam, de Te nem is gondoltal arra, hogy esetleg a baratnoid JOSZANDEKBOL CSINALJAK EZT VELED?Mert gondolom ok sem hulyek ha mindegyik terhes es te nem valszeg feltunt nekik, hogy se pasi se gyerek...es lehet hogy eppen ezert ugy gondoljak, hogyha mindenbe beavatnak AKKOR RESZESE LEHETSZ ENNEK ES NEM KIVULALLOKENT KEZELNEK?

Mert ha tenyleg baratnok vagytok nem csak plasztikmosoly stb akkor szerintem inkabb ez a helyzet...nem kell mindig a rosszra gondolni egybol.

Amikor az egyik ismerosunk kerekesszekbe kenyszerult akkor vittuk magunkkal mindehova hogy ne legyen egyedeul es hogy erezze hogy o is reszese a dolgoknak.Eleinte nem tetszett neki de azota meg halalkodik hogy nem hagytuk magara :)

Fel a fejjel!

2009. dec. 28. 23:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!