Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szinte minden barátnőm most...

Szinte minden barátnőm most vár babát, én meg hallani sem bírom a babás híreket, sokszor órákig sírok egy ilyen beszélgetés után, pedig velük örülök. Őket sem akarom megbántani, de ezt én sem bírom így tovább. Mit csináljak, elmondhatom nekik?

Figyelt kérdés
Több barátnőm, köztük a legjobb is, most vár babát és persze örülök a boldogságuknak, de mivel nekem még nincs babám és nagyon szeretnék, egyre nehezebben bírom az ilyen témákat. Elvileg tudják, hogy érzékeny téma ez nekem, de mostanában mindegyik csak a saját örömével van elfogalva ami persze érthető is, de eszükbe sem jut hogy az ultranhagképek, babíhírek hogy hatnak rám. Egy éve ért véget egy kapcsolatom eljegyzés előtt, azóta esélyét sem látom, hogy még szeretni tudnék bárkit is, közben meg 32 évesen egyre jobban vágyom gyerekre, de azt is kezdem feladni, hogy egyszer lesz. Nem szeretnék önzőnek tűnni, de erre én fogok rámenni, hogy heti 2-3 találka boldogságtól ragyogó kismamákkal, msnen küldött ultrahangképek stb, bennem meg csak az van, hogy "nekem úgysem lesz"
2009. dec. 26. 12:13
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
25%
Fogadj örökbe.:)
2009. dec. 26. 12:15
 2/32 A kérdező kommentje:
Kösz... Nagy ötlet, egyedül.
2009. dec. 26. 12:16
 3/32 A kérdező kommentje:
Nem az a kérdésem, hogy hogyan legyen gyerekem, hanem hogy a barátnőimmel való kapcsolatom hogyan se sérüljön, de lehetőleg én sem...
2009. dec. 26. 12:16
 4/32 anonim ***** válasza:
81%

Ja bocsi..1.voltam.

Akkor üljetek le és beszélgessetek rólla,hogy neked ez nem nagyon esik jól.

2009. dec. 26. 12:29
 5/32 anonim ***** válasza:
100%

várd meg az igazit!

eljön!ne akard azt a gyereket olyan görcsösen,először a megfelelő háttért kell megteremteni a számára. nem vagy még lemaradva!rengteg nő van aki jóval 30-on felűl sőt 40évesen szül,mert akkor látja megfelelőnek.

2009. dec. 26. 12:29
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
jah és a barátnőkről annyit, h tudom milyen érzés, de próbálj meg velük szívből örülni, akkor sokkal könnyebb lesz elfogadni a tényt, hogy neked MÉG nincs gyereked.
2009. dec. 26. 12:32
 7/32 A kérdező kommentje:
Amikor velük vagyok, akkor örülök, csak utána vagyok kiborulva órákig. És ez olyan kettős:(
2009. dec. 26. 12:36
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
Ne gondolj folyton rá.Foglald le magad!Hidd el neked is össze fog jönni...ne stresszelj.Törúdj bele, majd amikor már lesz babád teljesen másknt fogod látni a dolgokat és belátod majd, h teljesen feleslegesen szomorkodtál,örülj annak ami most van! Mindig az számít.
2009. dec. 26. 12:40
 9/32 A kérdező kommentje:
De ezt a MOSTANI helyzetet hogy oldjam meg? Köszönöm az eddigi válaszokat, de a kérdésemre is válaszoljatok légyszi, mert ebben vagyok most nagyon tanácstalan. A ne görcsöljen, jön majd, lehet 40 felett is szülni most csak duma nekem, de egyszer talán értelmét is látom ezeknek.
2009. dec. 26. 12:44
 10/32 A kérdező kommentje:
Mit jelent a foglaljam le magam? Napi 12 óra munka és két költözés elég lefoglaló, de agyalni sajnos mindig tudok:(
2009. dec. 26. 12:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!