Legyek annyira pofátlan, hogy apám ellenkezése és anyám semleges sége ellenére (tehát ő se támogat) beállítsak egy cicával?
Figyelt kérdés
2009-ben mikor 13 voltam kikönyörögtem két tengeri malacot és utána hamar rájuk untam, nem foglalkoztam velük, mert félt tőlem és én mindig játszani akartam vele. Azóta eltelt pár év, felnőttem és van egy kis vállalkozásom is, tehát úgy érzem felelősségteljes lettem. Anya és apa is szereti a cicusokat, de ha felemlegetem, akkor mindig a tengerimalac elhanyagolására hivatkoznak, hogy megunom és a cica az ő nyakukra marad. Pár hete voltunk nyaralni és a vendéglátóinknál öt cica volt és apa folyton velük játszott, anya meg mondta, hogy ő is szeretne egy macsekot, de mikor hazáértünk akkor ismét előhozakodtak a malacos témával. Szeretném bebizonyítani, hogy most már képes vagyok felnőttként viselkedni és egy ciccel nincs is annyi probléma, a kicsi, amit kinéztem már alomra is van szoktatva, már tápot eszik. Szerintetek meglepjem őket? Kidobni biztos nem fogják, nem olyan emberek.2014. máj. 4. 14:47
51/62 anonim válasza:
Keress egy havert/barátot, akinek van cicája, és ajánld fel, hogy vigyázol rá, míg nyaralnak. Úgyis jön a nyár, kapóra jön neki is. Így csak 1-2 hetet lesz nálad, te is megtapasztalod, milyen nap mint nap gondoskodni róla, anyukádéknak is bizonyíthatod valamelyest.
52/62 anonim válasza:
Gratulalok Oszodi "urnak" LiveJasmin-es kommentert.
Tenyleg igaz a mondas: nomen est omen...
Ez is boszmeseg volt, mint az oszodi beszed.
53/62 Orsinacska válasza:
Nem jó ötlet, mivel én is beállítottam egy cicával és nagy veszekedések voltak belőle végül el kellett vinnem egy ismerősömhöz aki befogadta.
54/62 A kérdező kommentje:
Részemről lezártam, mert macska frontról új hírek érkeztek hozzám, ja és az offenzíva a törikönyvünkben is mindig így írják, meg angolban is így van, amit 12 éve tanulok... Baj, ha így írom, aztán siránkoztok, hogy a fiatalok szókincse milyen szegényes... ok. Mindenbe bele tudsz kötni, grat az élethez. ;)
2014. máj. 6. 13:54
55/62 anonim válasza:
"Baj, ha így írom, aztán siránkoztok, hogy a fiatalok szókincse milyen szegényes... ok. Mindenbe bele tudsz kötni, grat az élethez. ;)"
:D Inkább az a ciki, hogy ezzel akarsz felvágni, és még arra sem vagy képes hogy megfelelő környezetben/vonatkozásban tedd azt.
Szakszövegben vagy a szakmai életben teljesen jogos egy ilyen jellegű szó használata, egy közönséges siránkozóoldalon, ahol már 5 oldalon keresztül bizonyítottad a gyerekességedet, röhejes.
56/62 A kérdező kommentje:
Akkor rohadjak meg én, hogy tudtam ezt a szót, tényleg. Az offenzívát többet hallottam, mint a támadást, így megragadt bennem. Szánalmas egy ember vagy, hogy egyszerűen MINDENHEZ van valami beszólásod. Nézz magadra egy kis hisztis gyerekkel vitázol, ahelyett, hogy magára hagynád őt és hagynád főni a levében, de te nem, nagylány/nagyfiú létedre be kell bizonyítanod, hogy okos vagy. Húzz el innen légy szíves, amúgy is lezártam ezt a témát, mert változások történtek.
2014. máj. 11. 13:19
57/62 A kérdező kommentje:
Már több, mint egy hónapja itt van nálunk a kandúrkám és imádjuk. :) emberszerető, játékos, nincs gond vele. Néha bekakil, ha nem tetszik neki az alom, vagy hány, ha túleszi magát. De én mindig takarítok utána, szerencsére felszedtem a szőnyeget, így nincs nehéz dolgom. Minden este hámon leviszem sétálni, nagyon ügyesen sétál, szereti. Igazi kis légyvadász, csak velem hajlandó aludni, a mellkasomon és a hátamon szokott.
2014. jún. 22. 12:59
58/62 anonim válasza:
Ugyan már, királylány! :D Te sem képzeled komolyan, hogy bevesszük a "szülők szíve olvadozik a kandúrka láttán" mesédet?
59/62 A kérdező kommentje:
Élettelen :D
2014. jún. 30. 21:02
60/62 anonim válasza:
ezt buli volt vegig olvasgatni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!