Miért nem fogadja el anyám, hogy a 30-40 évvel idősebb férfiak tetszenek?
Figyelt kérdés
14/L2014. ápr. 13. 20:20
1/20 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle! Mi ezt nem tudhatjuk.
2/20 anonim válasza:
Nem mi? :D De egyébként tényleg kérdezd meg tőle.
3/20 anonim válasza:
Attól függ, hogy te hány éves vagy. Ha mondjuk 40 éves joggal aggódik.
4/20 anonim válasza:
Mert õ tudja, hogy az apahiàny miatt a férfiakban keresed azt a törõdést amit neki kellett volna adnia, de te tévesen szerelemnek hiszel.
5/20 anonim válasza:
14 évesen az 50 körüliek tetszenek? Én sem örülnék. Szerinted ez normális? A barátnőid is a nagyapjuk korabeli pasikkal járnak?
6/20 anonim válasza:
30-40 év korkülönbség semmilyen életkorban sem normális. Főleg nem egy 14 évesnek.
Pótnagypapinak okés. De pasinak? :S
7/20 anonim válasza:
Most minden bunkóság nélkül.
szerinted szóbaáll veled egy 30-40 évvel idősebb férfi? NEM.
8/20 anonim válasza:
Szerintem sok kislánynál van ilyen. Johnny Depp jó pasi,ezt 1 14 éves is látja. Majd kinövöd.
De! Ha ennél többről van szó,az nem normális. Szerintem a tetszés- rajongás nem gond,de ha kikezdesz velük,az beteg dolog lenne.
9/20 anonim válasza:
Én is 14 éves vagy(jövő héten 15) és még egy fiúm se volt mert akik megkértek azok egyszerűen nem tetszettek.Nem a nagyon öregekre bukok inkább a 25-30 körüliekre mert sokkal értebbek és nem olyan idióták mint akiket én ismerek.Mert több 100 korombeli fiút ismerek és mind akivel találkoztam neveletlen és éretlen viselkedésű volt.Szerintem is kérdezd meg anyuádat beszéld meg vele.
10/20 anonim válasza:
már Barney Stinson is elégszer bemutatta nekünk ezt az apa-komplexust...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!