Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Legyek annyira pofátlan, hogy...

Legyek annyira pofátlan, hogy apám ellenkezése és anyám semleges sége ellenére (tehát ő se támogat) beállítsak egy cicával?

Figyelt kérdés
2009-ben mikor 13 voltam kikönyörögtem két tengeri malacot és utána hamar rájuk untam, nem foglalkoztam velük, mert félt tőlem és én mindig játszani akartam vele. Azóta eltelt pár év, felnőttem és van egy kis vállalkozásom is, tehát úgy érzem felelősségteljes lettem. Anya és apa is szereti a cicusokat, de ha felemlegetem, akkor mindig a tengerimalac elhanyagolására hivatkoznak, hogy megunom és a cica az ő nyakukra marad. Pár hete voltunk nyaralni és a vendéglátóinknál öt cica volt és apa folyton velük játszott, anya meg mondta, hogy ő is szeretne egy macsekot, de mikor hazáértünk akkor ismét előhozakodtak a malacos témával. Szeretném bebizonyítani, hogy most már képes vagyok felnőttként viselkedni és egy ciccel nincs is annyi probléma, a kicsi, amit kinéztem már alomra is van szoktatva, már tápot eszik. Szerintetek meglepjem őket? Kidobni biztos nem fogják, nem olyan emberek.
2014. máj. 4. 14:47
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 A kérdező kommentje:
Ajjaj itt mindenki hogy ismer engem, a szüleim, az anyagi lehetőségeim :D micsoda természetfeletti képességek. Jól megmondjátok a jövőt, irigykedek. Nem ez volt a kérdés, hogy megjósoljátok mi lesz.
2014. máj. 4. 16:43
 32/62 anonim ***** válasza:
47%

Az egyik mondatban azt bizonygatod hogy felnőttél, a következőben meg már azt kalkulálgatod, hogy egy macskával úgysincs annyi probléma. Aha. Szerintem várj még pár évet.

És ezt úgy mondom, hogy 10 évesen kaptam az első kutyám, 18 éves koromra már 3 volt, meg 1 macska. Hidd el, nem úgy van az, hogy majd ott ül a cuki kiscica aki tökéletesen alomra van szoktatva, eszik tápot, néha eljátszol vele, amikor társaságra vágyol, amúgy meg no problem. Szép álom. Ez nem így működik, főleg ha még kert sincs.

2014. máj. 4. 16:47
 33/62 A kérdező kommentje:
:) ...
2014. máj. 4. 16:52
 34/62 A kérdező kommentje:
Szövegértelmezés: "nincs annyi probléma" nem egyenlő a "nincs problémával'. A macska tiszta állat és szobamacska is létezik, ha úgy szoktatják. Erre céloztam.
2014. máj. 4. 17:02
 35/62 anonim ***** válasza:
97%
Ha felelősségteljes lennél, nem állítanál haza csak úgy egy macsekkal.
2014. máj. 4. 17:02
 36/62 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted hogy tegyek szert cicára, ha nem engedik? Várom javaslataid.
2014. máj. 4. 17:05
 37/62 anonim ***** válasza:
83%

Sehogy, szívem! Illene végre felfognod a felnőtt fejeddel, hogy a NEM, NEMET jelent!

Nem pedig azt, hogy addig megyek a szüleim agyára, míg végre meg nem engedik!

2014. máj. 4. 17:13
 38/62 anonim ***** válasza:
81%
Én egy szóval sem mondtam, hogy nem létezik szobamacska, csak arra utalam, hogyha bármikor ki tudnád engedni a kertbe, akkor sokkal könnyebb lenne tartani, de itt még az sincs. Az én macskám pl egyszer lepisilte az egész falat pedig az alomtálcába célzott és ő is ügyes kis alomra szoktatott kiscica volt. Ha nem tervezed ivartalanítani, akkor még több móka is jönni fog. Ha elég felnőtt lennél, akkor el tudnád fogadni az olyanok véleményét, akik éltek már macskával, veled ellentétben. Ebből látszik, hogy van még mit fejlődnöd, mert azt hiszed mindent jobban tudsz.
2014. máj. 4. 17:19
 39/62 anonim ***** válasza:
75%
Ja és a tisztaságon kívül még több van egy állathoz. Ez a baj, hogy neked csak eddig terjed az előrelátásod. Egy kisállattal rengeteg probléma adódhat, a legrosszabb pillanatokban.
2014. máj. 4. 17:21
 40/62 A kérdező kommentje:
Még mindig gondjaid vannak szövegértelmezéssel. Leírom neked mégegyszer. A macskával nincs annyi gond pl. tiszta állat is. Én se mondtam egy szóval se hogy ez az egyetlen tényező van a képletben. A kérdésem alatt meg konkrétan az szerepel, hogy nem lesz annyi baj vele, mivel már tápot eszik és szobatiszta...
2014. máj. 4. 17:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!