Érzitek a családtagjaitok szagát? Van akinek irritál a szaga? Vagy gondolom a férjedét szereted? Én anyám szagát undoritónqk tartom. Férjem szagától bevadulok olyan izgató. Tesómé meg olyan semleges vsz mert ő fujkálja magát parfümökkel
Érzem hát, de ez olyan dolog hogy nem mondom senkinek, nem veszek róla tudomást.
De inkább nem is testszagot érzek, hanem mikor bemegyek valakinek a szobájába, és ott csap meg valami szag.
Persze, a normális testszag, ami alapján az állatok felismerik egymást.
Mi már túl kényes faj lettünk ilyen téren, de azért persze, az érzékenyebb orrúak messziről érzik a szagokat.
Anyósom mondja mindig a páromnak hogy írtó büdös (még ha frissen fürödve látogatja is meg).
Engem régebben csak úgy húzott maga után, mostanában valahogy nem indít be az illata sajnos, bár ő imádja az enyémet változatlanul :)
A húgomé irritált engem mindig, pláne mikor megvolt neki - falnak tudtam volna menni, már méterekről megéreztem.
Hát igazából nem nagyon zavar senkié. Néha mamámé olyan testszag. De amúgy nem.
A páromé nagyon finom. Szeretek hozzá bújni. :)
Anyám szaga engem is irritál! :-))
egyébként pedig a lakásunkba betévedő idegenek szagát utálom. Itt volt egy villanyszerelő nemrég, és mikor elment, utána is érezni lehetett a szagát... És ha hazamegyek és volt ott valaki, azt is megérzem, Mint a mesében a sárkány...
A semleges szagúak nem tűnnek fel. Jó szagút, akire kifejezetten emlékeznék? Nem volt. (Talán egy srác valami tánciskolából, de sajnos nem családtag. :-)))
Az létezik hogy a saját szagomat megérzem? :D
Pl van hogy rámjön és elkezdem szagolgatni a kezemet, és olyan jó illata van :D
én a páromét szeretem :D begerjedek rá.
engem az szokott irritálni ha egy csajnak pl. megvan és nem tart rendes higiéniát... nem mossa sokszor, v. ritkán cserél betétet vagy belepállik a szőrébe...na annak iszonyat gusztustalan szaga van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!