Érzitek a családtagjaitok szagát? Van akinek irritál a szaga? Vagy gondolom a férjedét szereted? Én anyám szagát undoritónqk tartom. Férjem szagától bevadulok olyan izgató. Tesómé meg olyan semleges vsz mert ő fujkálja magát parfümökkel
Nekem is nagyon erzekeny a szaglasom. Anyam, apam es a parom szaga sem jön be. Viszont majdnem az összes volt partnerem szaga nagyoon pozitiv volt, köztük egy olyan "szag" volt, ami nagyon beinditott, barmikor... :) Tesom közömbös, ö is fujkalja magat parfümökkel, es amugy a parom is, igy mar az ö szaga is okes.
Egy olyan volt "partenerem"(?) is volt, akit amugy nagyon vonzonak talaltam, de iszonyatos volt a "szaga" az elsö szex közben, vsznü ö is hasonlot erezhetett, mert utana vege szakadt a kapcsolatnak. Meg 2 olyan ferfi volt, aki sajnos nem jött össze, de a szaguk jo volt... :DDD
Az öregek szaga sztem azert olyan, amilyen, mert a test kevesebb nedvet termel, minden szerv es az egesz test viztartalma is kevesebb, kicsit "összeszarad". Igy gondolom, kevesebb testnedv parolog el az izzadsaggal, viszont a kosz mennyisege kb. ugyanannyi, es ez megvaltoztatja.
Ezenkivül sokan kevesebb figyelmet forditanak a higieniara, pl. sokan nehezebben mozognak es kevesbe tudjak ellatni magukat. Nagymamam szaga nagyon emlekezetes öregszag volt, mert ö nagyon sokat mosakodott es csak babaszappannal, igy azzal keveredett az öregszag.
Megerzem egyebkent a halal szagat is, ez egy külön illat az öregszag mellett "elillanva" vagy hogy is fogalmazzam, de lehet, hogy ez valojaban mar nem illat, hanem megerzes... (Csak azoknal erzek ilyent, akik öregkoruk miatt, mintegy idejük lejar, test nincs mar olyan allapotban, es emiatt halnak meg.)
Akiket az elöbb nem irtam: anyosom es aposom heti egyszer fürödnek (azt nem tudom, maskor mosakodnak-e), nekik sem birom a szagukat. Es a sajat szagomat sem nagyon szeretem egyebkent, bar inkabb mar megszoktam kategoria. Anyuehoz hasonlit, de megis kicsit elfogadhatobb. (Vagy csak a megszokas miatt.) Kislanyom szagat IMADOM! Pedig az öve hasonlit kicsit az enyemhez, csak sztem ebben van anyai elfogultsag is. :)
22.54
Hát az én családtagjaim úgy néz ki, szagtalanok. Oo
A párom illata nagyon tetszik, szívesen szagolgatom. :D
Az egyik mamámnak van mindig babaszappanillata. :D Az is tetszik.
A kutyámnak is jó illata van, bár kinti kutya és nem fürdetjük, de mégsem büdös. Finom kiskutya illata van.
Volt büdös évfolyamtársam, büdös rajztanárom. Kellemetlen volt. Az osztályfőnökömnek szájszaga volt, a föci tanárom izzadt, mint egy ló és attól volt büdös.
Hát hirtelen ennyi jutott eszembe. :D
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!