Szüleim azt mondogatják, hogy igazán beszállhatnék a
rezsibe, mert ők ennyi idős korukban már beszálltak,
igazuk van?
Figyelt kérdés
Utolsó féléves vagyok fősulin, nem akarok beszállni semmibe, mert nemsokára úgyis költözöm, és igen, ők hazaadtak, de az vagy 30 éve volt és akkor máshogy mentek a dolgok.
én úgy fogom kezdeni, hogy a gyerekem születésével annak már számlája is lesz, és havonta rakok rá, ha csak kétezrret, akkor annyit, mert 25 év alatt már az is 6 millió, és nem üres gatyával indítom útjára.
2014. ápr. 17. 16:18
12/47 anonim válasza:
25 év múlva a hatmillió forint nem lesz nagy pénz.
25 évvel ezelőtt édesapám 40 ezer forintot keresett, és az NAGY pénz volt akkor!
2014. ápr. 17. 16:21
13/47 anonim válasza:
Igazuk van. Én is egyetemista vagyok. 18 évesen elköltöztem (nem volt más választásom) és önállóan élek. Nem könnyű segítség nélkül élni, de van akaraterőm, ami sok emberből hiányzik.
2014. ápr. 17. 16:27
14/47 anonim válasza:
de a havi 2000 csak akkor amikor szinte semmim sincs, szóval a 6 milla az alaphang volt. és nem azért de önerőhöz, elindulni, sokmindenre elég lesz. jobb mint a nulla, meg lehúzni rezsivel, hogy nehogy magának tudjon gyűjteni, csak hasonlítás kedvéért írtam.
egy gyerekvállalás nem addig tart, míg a gyerek munkaképes lesz, hanem elindítani a SAJÁT útjára. addig tart.
2014. ápr. 17. 16:29
15/47 anonim válasza:
*sok "gyerek" azért nem tud önállóan élni, önállósodni mert a szüleinek fizet.
mert az olcsóbb mint egy hitel.
itt csak érdekellentétekről van szó.
2014. ápr. 17. 16:31
16/47 anonim válasza:
Na ezt magyarázd már el, h 30 évvel ezelőtt mi volt más? Most ingyen van a víz? A fűtés? Stb.? Szerintem nem... 18 évesen kezdtem dolgozni, anyum havi 20at kért, leadtam, plusz a 6ezres kaja utalványt, 20 évesen elköltöztem és azóta is külön háztartásban vagyok. Most vagyok 23 és van egy 2 és fél éves fiam. idén költözik hozzánk párom lánya. Most ballag 8.-ból, de ha befejezi a sulikat akkor bizony neki is fizetni kell a közös rezsibe, mihelyt dolgozni fog. Ez nem lehúzás! Ez az alap élet fenntartás. Sajnos nem vagyunk gazdagok, h megengedhessük magunknak, h felnőtt korában is eltartsuk.
2014. ápr. 17. 16:33
17/47 anonim válasza:
Gondolj bele,hogy a szüleid nem adnának neked enni,inni,nem segítenék a tanulásodat..mert úgyis elköltözöl!Hát igen az iskola nem az emberségre tanítja!
2014. ápr. 17. 16:35
18/47 anonim válasza:
szerintem a 30 évvel ezelőtt arra vonatkozott, hogy ha kimentek a kertbe kapálni, vacsora már bizti volt. tehát lehet 30 évvel ezelőtt a haza adni valamit megfelelt 10 csirkének a munkahelyről.
a szülők nem értik azt, hogy a gyerek nem tud elindulni, ha nagynehezen össze is vakar egy munkahelyet és ha annak elveszik a felét.
2014. ápr. 17. 16:36
19/47 anonim válasza:
18-as, miért vennék el a felét? 0.o Ha keres 80at és kérnek tőle 20-25-öt akkor is meg marad neki 50-60.000 Ft, azt ne mondd nekem, h annyiból nem tud félre rakni?!
2014. ápr. 17. 16:39
20/47 anonim válasza:
Havonta 2000*12*5 az csak 600.000 ft,nem 6000.000 :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!