Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem esik rosszul, csak én nem értem, hogy miért mondogatják, hogy az értékes lányok ritkák és mind foglaltak?
A #4-s elég nagy sületlenséget írt, de ugye a sztereotípia és az illúzió hatalma, na meg a karácsonyfa aggatás.
Attól hogy valakinek kapcsolata van, nem lesz értékesebb ember. Nem ebben van az embert mértéke.
Persze amit írt az előző, abból fakad, hogy kifejtsem, mert azt gondolják, akinek kapcsolata van, az tud 'valamit'. Lehet, hogy ez abban merül ki, hogy ép ló helyett jó a szamár-ral jár/csak szexért van még vele/négy fal között egy hárpia/ hisztis, illetve bármi olyan egyéb tulajdonsággal felvértezett, mint az, akinek nincs senkije. Vagy talán még rosszabb.
De általános dolog, hogy az is, hogy akinek sok kapcsolata volt=okosabb. Hát nézd meg - előre elnézést -, mennyi segghülye van, aki szarvashibákat követ el egymás után! Nem egyszer! Még utána is...
Szóval ez vetítés, hogy az értékesebb, akinek kapcsolata van. Nem lehet tudni ki miért van a másikkal, vagy kinek miért nincs ép senkije.
Ettől ne gondold magad értéktelennek kérlek.
1. Mert csak szerinted vagy értékes.
2. Mert csak a legjóképűbb pasik érdekelnek, a többit észre se veszed, akárhogy próbálnak közeledni.
Lehet lepontozni, de maximálisan így gondolom:
A nő olyan mint a parkoló, a jó már foglalt, a többi vagy fizetős vagy nyomorék.
Ez igaz a férfiakra is.
25F
"Kinek nem inge, ne vegye magára."
Oszt' ha mégis magára veszi, akkor az azért van, mert mégis az inge.
Akkor meg ne sértődgessen meg orrba-szájba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!