Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Qrvából lesz a legjobb feleség?

Qrvából lesz a legjobb feleség?

Figyelt kérdés
Érvek és ellenérvek.
2009. dec. 20. 14:34
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
28%

A Te életed, Te is emberből vagy. Az a legjobb, ha békében élsz önmagaddal. Az irodában ülve is megalázhat a főnök még ha nő is. Tök mindegy mit dolgozol.

Erős nő lehetsz, nekem szimpatikus amit írsz, bár én még fiatal vagyok s még eszembe se jutott ilyen szakmát űzni, de soha sem lehet tudni mit hoz az élet.

2009. dec. 20. 17:48
 52/57 anonim ***** válasza:
52%

A ferjedet kellene megkerdezni a valaszrol, o tudhatja, hogy k..rvabol lett-e a legjobb feleseg?!

A te eleted, a te felfogasod, azt teszel vele amit akarsz.

En azokat az embereket itelem el, akik nem tudjak a gyerekuket eltartani meg alap szinten se. Akik agyba-fobe szulik a gyerekeket, eltartani nincs penzuk, es a gyerek szenved, ehezik, fazik..stb. a szulok szajabol pedig log a cigi, es isznak is. Oket a falhoz allitanam!

Teged? Nem itellek el, hiszen a gyerekedert is tetted ezt, es tudtad, hogy ez csak atmeneti penzkereses a szamodra.

Tudod mennyi no el a vilagon a testebol akikrol meg nem mondanad, hogy mit csinalnak?! Hihetetlen, de tenyleg.

Legyel huseges, becsuld meg az eltedet ahova eljutottal.

2009. dec. 20. 18:34
 53/57 anonim ***** válasza:
79%

Egyik válaszoló vagyok.

Ne haragudj kérdező,de nekem úgy jött le,hogy neked emiatt problémáid vannak,különben miért írtál volna ilyent egy anoním oldalra? A férjedet kellene megkérdezni,hogy milyen feleség vagy legalábbis szerintem. Nincs értelme különbséget tenni luxus meg útszéli prosti között úgyanazt a célt szolgálják.....k*rva mindkettő akárhol végzi a munkáját. Nem igazán tudom elhinni,hogy van olyan férfi aki képes egy olyan nőt szeretni,vele élni aki a testét árulta. Persze megértem anyagilag csődben voltál,no de akkor hány nő mehetne el prostinak,csak mert nem tudja fizetni a rezsit? Sok,sőt még annál is több.......Sok sikert neked az életedben,ha nem zavarna a dolog akkor nem költöztél volna el.

2009. dec. 20. 19:45
 54/57 A kérdező kommentje:

Nem nincs problémám, már régen feldolgoztam magamban ezt.Ennek már több mint 8 éve. De mégsem írhatom ki az iwiwre a személyes adataimhoz ezt. Így jobb, szép csöndben ,tisztességben meghúzódni a többi ember között.

Itt ahol élek nem zavar, mert tényleg nem tud senki róla. A férjem szerint "jó" feleség vagyok.Neki a legjobb.:-)

2009. dec. 20. 21:57
 55/57 anonim ***** válasza:

ha a férjed tisztában van a multaddal, és te is lerendezted, lezártad magadban, akkor semmi koze hozzá, hogy fogtok élni, tiszta lappal indultok mindketten, és rajtatok áll.

ismerek egy csajt, aki viszont szerintem ellenpélda, nem szo szerint pénzért, nem a "munkája", de mindig is nagy pasifalo volt, mindig volt valaki, aki pénzelte és munkája nem volt sosem, nincs most sem, nem kényszerbol, kényelembol. meg is lepodtem, hogy férjhez ment, azon már kevésbé, h elvált, kozben pasizott, azota is mosni kéne a kilincset, feszt jon hozzá valaki...az o dolga, de o nem is akar(t) sosem megváltozni, belole nem is lett jo feleség...

2009. dec. 21. 00:00
 56/57 anonim válasza:
En annyit hozzatennek ehez hogy en tancoslany voltam kulfoldon nem kellet penzert sexelnem semmi ilyen csak a vendegnek levetkozni...Megismertem akkoriban egy embert es azota boldog hazassagban elunk...
2009. dec. 21. 17:06
 57/57 anonim ***** válasza:
Ha k*rva alatt azt érted, aki pénzért mondhatni munkaidőben dolgozott, akkor szerintem lehet belőle jó feleség, mert feltehetőleg nem azért csinálta, mert baromira élvezte, hanem mert kellett a pénz,és máshogy nem tudta megszerezni.
2009. dec. 22. 20:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!