Qrvából lesz a legjobb feleség?
A Te életed, Te is emberből vagy. Az a legjobb, ha békében élsz önmagaddal. Az irodában ülve is megalázhat a főnök még ha nő is. Tök mindegy mit dolgozol.
Erős nő lehetsz, nekem szimpatikus amit írsz, bár én még fiatal vagyok s még eszembe se jutott ilyen szakmát űzni, de soha sem lehet tudni mit hoz az élet.
A ferjedet kellene megkerdezni a valaszrol, o tudhatja, hogy k..rvabol lett-e a legjobb feleseg?!
A te eleted, a te felfogasod, azt teszel vele amit akarsz.
En azokat az embereket itelem el, akik nem tudjak a gyerekuket eltartani meg alap szinten se. Akik agyba-fobe szulik a gyerekeket, eltartani nincs penzuk, es a gyerek szenved, ehezik, fazik..stb. a szulok szajabol pedig log a cigi, es isznak is. Oket a falhoz allitanam!
Teged? Nem itellek el, hiszen a gyerekedert is tetted ezt, es tudtad, hogy ez csak atmeneti penzkereses a szamodra.
Tudod mennyi no el a vilagon a testebol akikrol meg nem mondanad, hogy mit csinalnak?! Hihetetlen, de tenyleg.
Legyel huseges, becsuld meg az eltedet ahova eljutottal.
Egyik válaszoló vagyok.
Ne haragudj kérdező,de nekem úgy jött le,hogy neked emiatt problémáid vannak,különben miért írtál volna ilyent egy anoním oldalra? A férjedet kellene megkérdezni,hogy milyen feleség vagy legalábbis szerintem. Nincs értelme különbséget tenni luxus meg útszéli prosti között úgyanazt a célt szolgálják.....k*rva mindkettő akárhol végzi a munkáját. Nem igazán tudom elhinni,hogy van olyan férfi aki képes egy olyan nőt szeretni,vele élni aki a testét árulta. Persze megértem anyagilag csődben voltál,no de akkor hány nő mehetne el prostinak,csak mert nem tudja fizetni a rezsit? Sok,sőt még annál is több.......Sok sikert neked az életedben,ha nem zavarna a dolog akkor nem költöztél volna el.
Nem nincs problémám, már régen feldolgoztam magamban ezt.Ennek már több mint 8 éve. De mégsem írhatom ki az iwiwre a személyes adataimhoz ezt. Így jobb, szép csöndben ,tisztességben meghúzódni a többi ember között.
Itt ahol élek nem zavar, mert tényleg nem tud senki róla. A férjem szerint "jó" feleség vagyok.Neki a legjobb.:-)
ha a férjed tisztában van a multaddal, és te is lerendezted, lezártad magadban, akkor semmi koze hozzá, hogy fogtok élni, tiszta lappal indultok mindketten, és rajtatok áll.
ismerek egy csajt, aki viszont szerintem ellenpélda, nem szo szerint pénzért, nem a "munkája", de mindig is nagy pasifalo volt, mindig volt valaki, aki pénzelte és munkája nem volt sosem, nincs most sem, nem kényszerbol, kényelembol. meg is lepodtem, hogy férjhez ment, azon már kevésbé, h elvált, kozben pasizott, azota is mosni kéne a kilincset, feszt jon hozzá valaki...az o dolga, de o nem is akar(t) sosem megváltozni, belole nem is lett jo feleség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!