Qrvából lesz a legjobb feleség?
Nem bántani akarlak ,kedves kérdező,de mit csinálsz,ha ismét pénzszűkébe leszel?
Egyébként szinte hihetetlen számomra,hogy valaki meg tudja tenni,mert ahogy látom ezek a lányok legtöbbje gyermekkorában rendesen sérült,fogalmuk nincs a normális értékrendről,mintha egy másik világban élnének.Igazából sajnálom őket.
Nem leszünk pénzszűkében.Szinte biztos vagyok.Van félretett pénzünk a férjem is dolgozik (biztos állás).Valamint mindkettőnknek van saját ingatlana. Nem vagyunk nagyravágyók. Nem élünk nagylábon.Egyszerű kis autónk van, ami mindenhova elvisz, nincs hitelünk.
Mi tényleg úgy vagyunk, hogy addig nyújtozkodj, amíg a takaród ér.
Én meg tudom becsülni azt, amink most van. Szerintem nem is kevés.
És érdekes, de a férjem az utóbbi 8 éveben egyszer sem emlegette fel a múltamat. Őt a jelen érdekli.
15,14 nem veszem komolyan. Úgy gondolom, hogy ne, az itt elhangzott vélemények alapján vagyok megítélve. a tetteim és viselkedésem a környezetemben engem igazolnak.
Tehát lehet itt nyugodtan meleget-hideget mondani, nem érzem azt, hogy elszámolni valóm van valaki felé is. Nyugodtan jöhetnek pro és kontrák. Kíváncsi vagyok az emberek véleményére.
Én az ágyban qva voltam, és vagyok, de a párom így szeret. Csak ő van, és lesz is, senki más. Emellett jó feleség vagyok. :)
Előtte nem voltam qva, most is csak vele vagyok olyan. :) De ő élvezi. És így szeret.
Alapvető értékrendbeli különbség van köztünk. Én is voltam elváltként annyira szegény, hogy a kislányomtól kellett hónap végén kölcsönkérnem a zsebpénzét. Borzasztó volt, filléres gondjaim voltak évekig. De SOHA nem jutott az a megoldás eszembe, hogy megkereshetném a testemmel is a kosztra valót! (Pedig megtehettem volna, mindig mutatós nő voltam.) Azonban, amikor azon törtem a fejem, hogy mi lesz, ha nem élünk meg sehogysem, akkor elhatároztam, hogy megyek munka után wc-t pucolni, takarítani stb. De estére a tükörbe akarok nézni! (És nem attól félni, hogy esetleg olyannal futok valahol össze, aki ismeri a múltamat.)
Szóval ki így, ki úgy oldja meg élete válságait. De ugye nem kell a tiéddel mindenkinek egyet érteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!