Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Qrvából lesz a legjobb feleség?

Qrvából lesz a legjobb feleség?

Figyelt kérdés
Érvek és ellenérvek.
2009. dec. 20. 14:34
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
77%
ja,ja most már kezdek annyira nem meglepődni a kérdező személyiségén meg életfelfogásán
2009. dec. 20. 15:59
 42/57 A kérdező kommentje:

15,57 nem azt mondtam, hogy mindenkit leqrváz:-))

Ez csak inkább egy szinoníma vagy hasonlat.

2009. dec. 20. 16:01
 43/57 anonim ***** válasza:
79%
Egy jótanács:azért arra ügyelj,hogy abban a szellemben neveld a gyerekeidet,hogy a cél szentesíti az eszközt!!!
2009. dec. 20. 16:03
 44/57 anonim ***** válasza:
73%
kifelejtettem a NE szót:))...szóval NE abban.
2009. dec. 20. 16:04
 45/57 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat,akár innen , akár onnan.

Azt mondhatom fele-fele.

2009. dec. 20. 16:13
 46/57 anonim ***** válasza:
70%

Vitatkoznék a férjeddel is. Mert az enyém akkor is hazaadná a fizetését, ha valamilyen betegség folytán nem élhetnék szexuális életet. Mert sokkal, de sokkal több dolog köt össze bennünket, mint a puszta szex!

Ezzel szemben megnézném azt a prostit, akit tovább pénzelne hasonló helyzetben a fiúja...

Tudod mindketten ideológiát kerestek az elkövetett hibáitokra. Én a magaméit inkább elismerem "négyszemközt" önmagammal. Szembenézni velük, tanulni belőlük és próbálni elkerülni az elkövetkezőkben.

Ti meg utólag megideologizáljátok, hogy így volt jó, és még itt is igazolást kerestek rá...

2009. dec. 20. 16:25
 47/57 A kérdező kommentje:

Én nem keresek rá magyarázatot és nem kérek megerősítést sem.Csak a véleményekre voltam kíváncsi.:-)Amikor azt cselekedtem, akkor azt láttam a legjobbnak, most megváltozott az értékrendem.

De mint több emberke is írta, sajnos nem láthatunk bele, hogy miért kényszerült oda, ahova. Azt tudom, hogy én abba tudtam hagyni.

Természetesen az útszélieket, nagyon el tudom ítélni, ennek ellenére valószínűleg, nekik más nem jutott osztályrészül.Ahogy említették is, ők nem biztos, hogy ki tudnak innen törni.

2009. dec. 20. 16:30
 48/57 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem meg nincs különbség útszéli meg nem útszéli közt,mindekettő ugyanazt csinálja,csak másabb körülmények közt,mindkettő pénzért b.szik,és ugyanolyan,ugyanakkora k.rva.
2009. dec. 20. 16:33
 49/57 anonim ***** válasza:
57%
Nálunk nem csak én nyújtok szexuális szolgáltatásokat, hanem hála a jó égnek a férjem is nekem:)! (És közben nem azon jár az eszünk, hogy leadtuk-e a fizut.)
2009. dec. 20. 16:45
 50/57 A kérdező kommentje:

Csak még egy apróság. Mikor én ezt csináltam, akkor nem úgy gondolkodtam, hogy jaj, de jó, ez eg új műköröm,az meg egy ruci.

Hanem úgy, hogy ez az óra villanyszámla, ez a fűtés, ez a a közösköltség.

2009. dec. 20. 17:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!