Qrvából lesz a legjobb feleség?
15,32nek. Képzeld, hogy nekem nem volt más lehetőségem. Egyszerűen nem kaptam sehol se munkát. Én nem szégyellem és nem is szégyelltem, ha dolgozni kellett.
Sőt utána 2 évig takarítottam, mert egy cégnél.De csak azért vettek már fel, mert a 30ik helyről utasítottak el, hogy semmi nincs. A cég munkaügyén összeomlottam és azt mondtam, bármilyen munka jó lesz. Sírtam mint egy kisgyerek, hogy nem zavar ha takarítanom, kell, de kell a munka. És csak azért lettem felvéve, mert megsajnáltak.
Nekem valaki azt mondja 10-15 éve, hogy takarítani fogok, azt körberöhögöm.Azóta tudom becsülni a munkát. Azt mondom, hogy egyben jó tanulópénz is volt.
Lehetőségem nekem is lett volna, hogy a 2 szobás lakásomat eladom és veszek egy 1 szobásat, de úgy gondoltam, legalább ezt az egy vagyonomat ne veszítsem el.
Ez emberfüggő. Lehet, hogy amúgy tök normális nő, csak meg volt szorulva azért ment el, vagy hobbi miatt.
Attól függetlenül elítélem ezeket a nőket, mindig van más kiút.
Persze,hogy felfogás kérdése,meg van akinek erkölcsi is..Nameg ez a legkönnyebb,legegyszerűbb út,kiéhezett férfiak mindig lesznek.Gyenge nőknek való megoldás,aki nem tud,nem bír,lehet nem is akar harcolni,hogy elfogadotabb munkája legyen... bárki bármit mond,úgyis élete végéig benne lesz,hogy valamikor pénzért csinálta,meg mindenkiben körülötte,még ha nem is mondják szemébe,de megvan az emberek véleménye az ilyen nőkről.Legyek bármilyen szegény,kopjon fel az állam,akkor sem engedné a büszkeségem,hogy valami undorító,retkes,perverz alak a testemmel fajtalankodjon,élvezkedjen,és pénzt adjon érte.Minimum rémálmaim lennének meg életen át tartó trauma lenne.Inkább kapálni mennék napszámba, a testem számomra szent,én élvezetre és nem pénzkeresésre használom.
Nem bántani akarlak,nem ítéllek el,te ezt választottad, a te életed,döntésed...csak leírtam a véleményem.
15:39
Nem lehetett könnyű időszak.
Valami azonban nincs rendben benned, különben nem tetted volna fel ezt a kérdést. Bocsáss meg magadnak a multadért. Az meg ne érdekeljen amit mi gondolunk.
Nagyon erdekes kerdes! Az a baj nehany eddigi valaszoloval h tapasztalat nelkul, szimplan csak eloiteleteire hallgatva mond velemenyt. Kivancsi vagyok h a mai anyagias es szex-centrikus vilagban miert itelnek el embereket moralisan, mikozben majdnem mindenkit magaba szippant ez vilag.
Az h vki kurtizankent keresi meg a megelheteshez valot...eleg szomoru dolog, az mar egy masik kerdes h magadban h rendezed ezt el, de ez csak rad tartozik. Kicsit hasonlo eset, bar vmelyest mas eset (az egyik valaszolo irta is) h a nonek v pasinak sok partnere volt eddigi eleteben... moralisan ez is elitelheto, meg az is aki penzert csinalta.
pro:
Szerintem az h vki jo feleseg nem ettol fugg... hiszen ez mind2 esetben a mult! Lehet jo feleseg is hiszen szexben feltetelezhetoen tapasztalt, az h vezeti a haztartast nincs osszefuggesben a szexualis eloeletevel.... (v tud v nem tanulhato, beallitottsag kerdese is) megcsalja v nem csalja mega ferjet... ez meg nagyban a kapcsolatatol fugg... ha a vereben van lehet h igy is ugy is megtenne, ha nem (mert kenyszerbol csinlata) nem a fogja...
kontra:
Az a kerdes h a jelenlegi partnere h tudja elfogadni a parja multjat (mind1 h oromlany volt v csak sok partnere...) mindkettot nehez elgfogadni, de ha minden stimmel elfogadhato.
Ami engem pl sokkal jobban erdekelne h (mind1 melyik esetet nezem) de pl azokat a seruleseket h tudja magabol "kikukazni" az illeto amiket a multjaban szedett ossze?????????
(bocsi az ekezetekert..)
Ezért mondom, hogy egészen máshogy látjuk a dolgokat. Én eladtam vagy elcserélem volna kisebbre a házam (amúgy nekem akkoriban még az sem volt, a bármikor utcára kerülés rémálma is stresszelt folyamatosan).
Lehet, hülyén hangzik, főleg manapság, de nekem sokkal többet ér a becsületem, lelki egészségem, mint akármekkora pénzösszeg. De nem voltam a helyedben.
Csak tegnap volt egy film és feltették a kérdést.Csak szimplán eszembe jutott. Mint mondtam nem érzek szégyenérzetet.Én tökéletesen elégedett vagyok a jelenlegi életemmel.:-))
A férjem szerint meg minden feleség, qrva, akinek a férje hó elején hazaadja a fizetését.Csak éppen az a nő egy férfival éli le az életét, és a szexuális szolgáltatást nyújt a férjének ezért.
Na ezen nem megsértődni.
3 féle k-urváról tudok.
1. Luxus k*rva volt szerencsém kettőt ismerni,nem hinném,hogy jó feleség lenne ez a kategória,itt a lányok már nem is a megélhetés miatt dolgoznak hanem,hogy marha jó életet éljenek,csak azért írom hogy,nem lenne jó feleség,mert azt a 2 csajt jól ismertem.
2.Útszélit,lát gondolom mindenki eleget. jó feleség lenne? Inkább egy sz*r szerintem nem kell elmondani hogy néznek ki gondolom eszük is annyi....kint állni télen is,hogy leadd a pénzed a stricidnek. Max eladják őket.
3. házhoz menős,na szerintem belőlük lehet jó feleség nem tudom leírni miért,de valahogy az szolidabb legalábbis így jött le nekem,gondolom pénz szűkében vannak így ezt a megoldást választják,aztán majd elmúlik náluk és rendbe jönnek aztán élik az életüket,mint egy átlag ember.
Persze teljesen mindegy milyen prosti vagy még nem jutott oda a világ,hogy ne kelljen szégyelni,sokan lenézik őket elítélik.Az útszéli lányokat én is.....a másik ketött valamiért nem tudom elítélni,pedig biztos vagyok benne,hogyha éheznék akkor sem lennék prosti.Szóval amúgy a kérdésre a válasz igen valamelyik lehet jó feleség,hogyne lehetne....
Szirintem a dolog ott kezdődik, hogy mi a definíciója a jó feleségnek, tehát MILYEN A JÓ FELESÉG...
szerintem minden férfi más más tulajdonságot tekint a jó feleség meghatározásának... Ha ebben szerepel, hogy szűz legyen, akkor nyilván nem lehet jó feleség. A hűség szintén nem ettől függ. Hogy ki mire képes a pénzért, na ez már ide illik... (nem bántásnak szánom, férfiakra ugyanúgy igaz, hogy qrválkodhatnak pénzért)
A kérdezőnek: gondolom azért számodra gusztustalan kinézetű férfiakkal még pénzért sem feküdtél le :) Úgyhogy szerintem számodra nem okozhatott nagy lelki sérülést a dolog.
31/N
Kérdező, a házasságról is fura fogalmaid vannak, le se tagadhatnád, hogy a testeddel kerested a betevőt....
Nyilván szerinted a férj meg hímringyó, mivel a feleség is "hazaadja" a keresetét hó elején... Érdekes családi életetek lehet.
...na ezen nem megsértődni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!