Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Qrvából lesz a legjobb feleség?

Qrvából lesz a legjobb feleség?

Figyelt kérdés
Érvek és ellenérvek.
2009. dec. 20. 14:34
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
73%
Láttam ilyet, aki dr s kiélte magát. Ma már családanya s senki nem mondaná meg róla mi is volt leánykorában.
2009. dec. 20. 14:42
 12/57 anonim ***** válasza:
91%
Azokból lettek jó feleségek,akik a háború utáni nagy ínségben,munkalehetőség nem lévén,kénytelenek voltak elvállalni ezt a munkát.Az egyikük nyilatkozata szerint,nekik már nem tudnak ujat mutatni, nem kiváncsiak,mint a háztartásbeli feleségek nagy része,így nem lehet őket elcsábítani.Egyébként nagy hálával tartoznak annak a férfinak, aki tisztességes nevet adott nekik.
2009. dec. 20. 14:42
 13/57 anonim ***** válasza:
85%
1-2 -ből biztos jó feleség lesz, de a többi nem alkalmas ilyesmire. Nagy részük romlott és mire olyan helyzetbe kerülne, hogy változtasson, férjhez menjen, addigra teljesen szét lesz csúszva.
2009. dec. 20. 14:45
 14/57 anonim ***** válasza:
41%

Mellette: ők meg tudják becsülni és értékelik azt, amit egy házasság, egy társ nyújt. Hiszen ismerik a másik végletet.

Ellene: én ezért beérem az "elég jó" feleség megjelöléssel:):):)

2009. dec. 20. 14:46
 15/57 anonim ***** válasza:
33%

Akár.

Már sokat megélt, sokat tud a férfiakról és azt gondolom sokszor megalázták.

Ha ezek után egymásra találnak egy rendes férfival, akkor a szerelem és a hála érzése bizony emelheti olyan magasságba a nőt, hogy tökéletes feleség legyen belőle.

2009. dec. 20. 14:48
 16/57 anonim ***** válasza:
75%
hát nem irígylem azt a férfit,aki képes még meg is bízni egy ilyen előéletű nőben,nekem nem menne...
2009. dec. 20. 14:51
 17/57 anonim ***** válasza:
84%

Ez csak a legenda kategóriába lehetne tenni.

Ahhoz hogy valaki megtegye,ahhoz kell egyfajta beállítottság.Az meg nem változik meg hipp-hopp.Látok elég sok házasságot/kapcsolatot,ahol a "bulizós plázacica"férjhezment,aztán pár év múlva,már pasik sündörögnek körülötte ismét.Ráadásul pocsék háziasszonyok.Pénzt beosztani,főzni stb..nem lehet egyik napról a másikra megtanulni.

2009. dec. 20. 14:52
 18/57 A kérdező kommentje:

14,42 lehet hogy rólam beszélsz?:-))

Én nem voltam útszéli, de fél évig csak ebből tudtam magamat és a gyerekemet fenntartani, amíg nem lett munkám. Már régóta férjnél vagyok. Sosem jutott eszembe, hogy megcsaljam a férjem, jól tudok-sütni főzni, szépen vezetem a háztartást és biztos munkám van. A környezetem nem is sejti, hogy mit csináltam, mert elköltöztem egy másik városba.

2009. dec. 20. 14:54
 19/57 anonim ***** válasza:
83%
Mondjuk jó feleség lesz.Aztán anyagi nehézségeitek lesznek.Seperc alatt az utcán találod.-Ez most érv,-vagy ellenérv?
2009. dec. 20. 14:55
 20/57 anonim ***** válasza:
83%

14:54

Elismerésem. :)

(14.48 vagyok)

2009. dec. 20. 14:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!