Qrvából lesz a legjobb feleség?
Mellette: ők meg tudják becsülni és értékelik azt, amit egy házasság, egy társ nyújt. Hiszen ismerik a másik végletet.
Ellene: én ezért beérem az "elég jó" feleség megjelöléssel:):):)
Akár.
Már sokat megélt, sokat tud a férfiakról és azt gondolom sokszor megalázták.
Ha ezek után egymásra találnak egy rendes férfival, akkor a szerelem és a hála érzése bizony emelheti olyan magasságba a nőt, hogy tökéletes feleség legyen belőle.
Ez csak a legenda kategóriába lehetne tenni.
Ahhoz hogy valaki megtegye,ahhoz kell egyfajta beállítottság.Az meg nem változik meg hipp-hopp.Látok elég sok házasságot/kapcsolatot,ahol a "bulizós plázacica"férjhezment,aztán pár év múlva,már pasik sündörögnek körülötte ismét.Ráadásul pocsék háziasszonyok.Pénzt beosztani,főzni stb..nem lehet egyik napról a másikra megtanulni.
14,42 lehet hogy rólam beszélsz?:-))
Én nem voltam útszéli, de fél évig csak ebből tudtam magamat és a gyerekemet fenntartani, amíg nem lett munkám. Már régóta férjnél vagyok. Sosem jutott eszembe, hogy megcsaljam a férjem, jól tudok-sütni főzni, szépen vezetem a háztartást és biztos munkám van. A környezetem nem is sejti, hogy mit csináltam, mert elköltöztem egy másik városba.
14:54
Elismerésem. :)
(14.48 vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!