Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » MIt csinaljak? Nagyon hosszu,...

MIt csinaljak? Nagyon hosszu, csak az olvassa el akinek van turlem es ideje ra!? El vagyok keseredve!? En reagalom tul? Bekuljek ki vele?

Figyelt kérdés

Eloszor is lehurugatast nem kerek. Epp elegge ki vagyok bukva.

Azzal kezdem tudtam hogy a paromnak lesz gyere persze egy honappal ra mikor osdze jottunk. Nos akkor leblokkoltam nem tudtam hogy reagaljak ra. De elfogadtam es egyutt vagyok vrle mert szeretem es tudom hogy is engem. Mindenbe tamogatjuk egymast es kitartunk egymas mellett. Fizetni fogja a gyts es latogatni fogja a picit ami ertheto hisz az o kislanya. En anya nelkul nottem fel. Mondtam is neki engem nem zavar sot en mondtam allandoan neki hogy latogasd meg mert kesobb mikor nagy lesz lehet h nem lesz rad kivancsi, ne dobd el. Belatta igazam van . Sajnalom a kislanyt hogy igy fog felnoni.

En ezt el is mondtam a parom anyukajanak.

Par eve van nekem hazam parom mondta koltozzunk ossze. Megbeszeltuk ezt is. Megmondta a parom nem fog tudni mindenhetvegen vagy ket hete hetvegen meglatogatni a kislanyt mert az utazas sokba kerul neki plusz ha megvesz neki vmit. De ezt mind megbeszelte az exevel. NInvs problemaja az exenek annyit mondott amikor tudd nyugodtan jojjon. A gyts is megbeszelik. Ezt tudja a parom anyukaja is. En mondta a paromnak ha nagyobb lesz a kislany es elakarja hozni nyugodtan hozza elhetvegere engem nem zavar. :)

Ami furcsa es erthetetlen szamomra honapokon keresztul azt hallgattam a parom anyukajatol h milyen rossz az ex meg stb... el kellett utazni hogy a parom alairja a papirt az anyukaja es az exe egymasnak mezes mazasak voltak. Hat en csak neztem de meg a parom is nezett egy nagyott. Nem tudtuk hova tenni a dolgot. Oke hogy nem kell vitazni az exel de azert tulzas volt amit csinaltak, mintha regota bnok lennenek. A parom mondta sose szerette a lanyt. Nem vagyok irigy se feltekeny. Csak nem ertem hogy eddig miert kellett elhordani a csajt mindennek utana meg ugy tenni mintha nem is tortent semmi.

Megmondtam az anyukajanak hogy nem zavar engem ha elmegy hozza az se zavar ha vesz neki vmit a kislanynak noh de azert a paromnak is vmibol meg kell elni foleg ha ossze koltozunk akkor ugyan ugy neki is be kell szslni a rezsibe. Ezt o is nagyon jol tudja a parom mindent megbeszeltunk az anyuka is tudja.

Noh es itt jon a bibi.

Az anyukaja megmondta nekem hogy :

Te miattad nem fogja eldobni a gyereket

A gyerekre sokat kell kolteni

Igen is minden hetvegen vagy masodik hetvegen menjel hozza.

Nah en erre bepipultam de eleg rendesen. A parom elott ilyeneket mondott be akart allitani ugy hogy en vagyok rossz mindenert.

Mondtam az edesanyukajanak hogy ha a gyerekre kolti a felfizeteset akkor a kedves fia mibol fog megelni? Erre egy nagy csend.

Igy is szegeny paromat cseszteti hogy mire kolti a penzt , ki kezeli a penzt, meg stb...

Rosszul esik hogy folyamatosan kiforgatja a szavaimat.

Probalom roviden leirni es hogy ne ertsetek felre semmit.

A gyerek dologba en nem szoltam bele. Megmondtam a paromnak hogy ez a te ugyed en nem szolhatok bele. De kerte tolem hogy mondjam el velemenyemet. Elmondtam de azt hozza tettem tegy ugy ahogy jonak latsz.

Anyukaja azt hiszi hogy en elveszem a fizeteset,o szerinte en nem akarom hogy a gyerekre koltson es hogy utazon.

Osszevesztem az anyukajaval Koszonunk egymasnak de semmi tobb. Latom hogy a paromnak nagyon rossz es igazabol nem tudom mit tegyek.

Megbeszelni nem lehet vele mert ugy is fujja a magaet.

Parom mondta hogy : biztos az a baja anyukamnak hogy nem tudd iranyitani mint a tesomat es hogy nem tetszik neki vannak sajat donteseim. Meg szeret mindenbe bele avatkozni.

A parom is haragudott az anyukajara. DE en mpndtam neki ne vesz vele ossze mert az anyukadat es hogy szeret. Szoval ok mar ma beszeltek is :)

Jah es meg annyit mondott az anyukaja mivel a parommal volt egy nezet elteresunk amit mar megbeszeltunk de az anyuka mondta : mindkettotok reszerol legyen vege vagyis hogy szakitsunk.

Bocsanat hogy hosszura sikeredett de olyan jo volt ki irni magambol.

Segitsetek!!!!!

2014. ápr. 5. 18:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
9%
A telefonról írás magyarázat lehet elgépelésre, de ordító helyesírási hibákra nem. pláne nem ilyen idióta hablatyra. Én végig nem olvastam, bevallom, képtelen vagyok rá. Írd le pár sorban, értelmesen inkább.
2014. ápr. 5. 19:45
 12/22 anonim ***** válasza:
jaj, 9-es, milyen vagy, hát lehurugatást nem kért :)))
2014. ápr. 5. 19:46
 13/22 anonim ***** válasza:

Amit én tennék:

Szakítanék.

Ők ketten meg éljenek együtt, hiszen úgyis ott a pici.

2014. ápr. 5. 19:58
 14/22 anonim ***** válasza:
53%

Én végig olvastam és lesz@rom a helyesírási hibákat! Nem lehet mindenki tökéletes!

Szóval, én a saját anyámnak nem tartok beszámolót, h épp mire költöm a gyedet és a csp-t meg férjem pénzét, pedig én csak 23 éves vagyok! Mondjuk, mikor még otthon laktam és melóztam, akkor se tartottam beszámolót arról, h a maradék pénzemet mire költöm. Sőt, meg se kérdezte anyum, neki mindig leadtam a havi pénzt meg az étkezési utalványt és ennyi. Mondjuk én nem igazán ismerem anyósomat, nem is baj... De, ha ilyen történne én tuti nem békülnék ki vele, elhiszem, h rossz párodnak, de ez van, törődjön bele... Biztos nem is venném fel előtte a művigyort sem :/

2014. ápr. 5. 19:58
 15/22 anonim ***** válasza:
53%
Szia.Először is nyugi.Én is telóról irok.Elsőre is értettem.Szóval ez az anyósok hányingeres viselkedése.Készül
2014. ápr. 5. 20:06
 16/22 A kérdező kommentje:

Koszonom azoknak akik normalis valaszt irtak.

Akinek nem tetszik nem is ertem minek ir ide!!

2014. ápr. 5. 20:10
 17/22 anonim ***** válasza:
90%
Szia.Először is nyugi.Én is telóról irok.Elsőre is értettem.Szóval ez az anyósok hányingeres viselkedése.Készülj fel,mert az ilyen anyós csak rosszabb lesz.Tapasztalatból irom és nem rosszindulatból.Nálunk 10 évvel ezelőtt amikor összejöttünk a férjemmel.Én dolgoztam ő nem.Nekem lakásom kocsim volt.Neki csak ruhái.De mégis én voltam aki kihasználta a (nem létező)pénzét elvette.Mindezt amiatt,mert nem.költöztem anyóshoz a kisszobába,hogy felügyeljen,hanem a berendezett saját lakásomba vittem a kicsike fiát.Bizony ez attól van,mert idáig olyan döntéseket hoztatok ami neki is tetszett.Ha bármi nem tetszik neki az a te hibád.A fiát te vezeted félre!!Később se lesz jobb emiatt azt javaslom ne békülj,mert ő bántott meg téged és nem te őt.A tiszteletet add meg neki hisz az élettársad anyja.De semmi egyébb.Neked nem.vele kell az életedet megvitatnod hanem a pároddal.Ha a párod most nem áll mellés akkor sosem fog.Ha meg bántja amit az anyukaja mondott neked,akkor talán átérzi azt is hogy neked a jóságod mellett hogy esett ez az egész.Plussz menjetek szét;mert neki úgy tetszik..Na jah hát ezt nem.ő dönti el.
2014. ápr. 5. 20:16
 18/22 anonim válasza:
100%
A véleményem: az ilyen anyós igazán nehézzé teszi az életet. Nem szabadna beengedni ennyire az életetetkbe, ezt szerintem a párod feladata lenne szabályozni. Szerintem semmi köze a pénzügyeitekhez vagy, hogy ki mikor hova menjen látogatóba. A párod már "nagyfiú" akinek saját élete van, saját döntései, amiket úgy tűnik a kedves mama nem akar elfogadni. Sajnos ismerősi körben van hasonló helyzet. A véleményem, hogy minél előbb le kell állítani, mert hosszú távon tönkre teszi az egészet. DE ez nem a Te dolgog, hanem a párodé, neki kell azt mondani, hogy elég!!! Remélem tudtam segíteni, üdv!
2014. ápr. 5. 20:31
 19/22 A kérdező kommentje:
Koszonni koszonok neki, de nem beszelek mesirol sot el sem mondom neki hogy hol voltam/voltunk. Parom is ra jott hogy sok mindenre. Szereti az anyukajat de nem fogja megosztani a magan eletet. Egyszeruen nem tudja megerteni hogy a kicsi fia onallo nem gyerek mar es hogy csaladot szeretne.
2014. ápr. 5. 20:57
 20/22 anonim ***** válasza:

Igy is kell tenni.Nem biztatlak ,hogy később jobb lesz,de sok mindentől.kimeled meg magad és a születendő gyerekeidet is.Anyós meg előbb utobb rájön,hogy beszélhet de nincs kinek.Az én anyósom is igy szokott panaszkodni rólunk"hát szólhatok én ezeknek"Aztan persze szól...És ìgy kezdi:"Hát nem akarok ebbe is bele akadni ,de ....."

Kicsit vicces nekem ,hogy van még 1 ilyen nő mint az én anyósom,pedig azt hittem páratlan

2014. ápr. 5. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!