Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » El vagyok keseredve mit...

El vagyok keseredve mit csináljak hogy elhiggyék nem én tettem?

Figyelt kérdés
Eltűnt anyum fizetéséből egy 10ezres és rám fogják mikor semmi közöm nincs hozzá. De nem tudom mit csináljak egész héten görcsbe van a gyomrom hogy mikor hozzák fel hogy mért vettem el meg hova raktam meg mit tudom én...hogy csináljam hogy elhiggyék?
2012. aug. 9. 22:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor kiverem a balhét...bár nálunk nem szokták rámfogni.
2012. aug. 9. 23:20
 2/6 A.Romanov válasza:
Adtál már nekik okot, hogy ne bízzanak a szavadban? Ha nem, akkor nincs mitől tartanod. Ha igen, magadra vess.
2012. aug. 9. 23:20
 3/6 A kérdező kommentje:
sosem csináltam semmit időben hazaérek segítek a házi munkában és eszembe se jutott volna hogy ilyet tegyek főleg hogy apum mint egy őrsmester mindennap 2-er is átszámolja a pénzt
2012. aug. 9. 23:31
 4/6 anonim ***** válasza:
40%
Nem értem, ha nem te tetted akkor mit görcsölsz rajta? Ez fura. Aki nem tett semmit az felháborodik nem pedig görcsöl rajta mint egy bűnös, én kiabálnék is talán hogy miért vádolnak ilyennel, aztán ha megnyugodtam segítenék valahogy kideríteni az igazságot, hiszen valahogy eltűnt a pénz... ha nem te voltál akkor más volt az.
2012. aug. 10. 01:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Szar helyzet. Mikor minden gyanu rád mutat de ötleted sincs, hogy bizonyítsd be, hogy nem te voltál.
2012. aug. 10. 08:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Én valószínűleg már annyira ideges lennék, ha nem értik meg, hogy a következőnél kifakadnék, hogy "fogjáktok már fel a k*rva kib*szott életbe, hogy nem én voltam" és rájuk b*sznám az ajtót. Ez valószínűleg még nagyobb családi botrányt okozna, de legalább felfognák, hogy miről beszélsz.
2012. aug. 10. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!