Teljesen el vagyok keseredve! Mit tegyek?
2 hónapja elvesztettem a munkahelyem, azóta számos helyre jelentkeztem, de csak 2 helyről szóltak vissza, de egyik helyre sem vettek fel. Most hívtak egy 3. helyről, majd szerdán kell mennem felvételire, kiderül mi lesz.
A párom egy hónapja elhagyott, fura, hogy már nincs itt mellettem, és teljesen egyedül vagyok. Hiányzik, és összeszorul a szívem, ha eszembe jut.
A legjobb barátnőm messzire költözött a munkája miatt, alig tudunk találkozni.
A családomról nem is beszélve. Állandóan csak vita van meg ordibálás.
Én ezt már nem bírom :'(
Mondanátok nekem valami biztatót vagy erőt adót?
Gondolj arra,hogy ennél rosszabb már nem jöhet,így már csak kilábalni tudsz a gödörből,és egyre jobb lesz minden.
Előbb munkád lesz,majd jön a szerelem is.
Kívánom hogy minden rendben legyen.
Szia!
Sajnálom, ez tényleg nem jó, eléggé összejöttek a dolgok most Neked:/
Én ilyenkor mindig arra gondolok, hogy vannak, akiknek rosszabb, mint nekem és hogy a rossz után mindig jónak kell történnie! Ez tényleg így van!
Én is mélyponton vagyok most, pont tegnap szakadt el a cérna (egy éve meghalt Anyu, 2 és fél éve a Barátnőm, beteg vagyok), szóval ezek miatt én is padlót fogok néha, de bízni kell abban, hogy jönnek jobb napok is!:-))
Kívánom Neked, hogy mostmár történjen Veled jó is! Szerdán pedig remélhetőleg azt mondják majd, hogy felvettek.
Minden jót!
Ismerőseim közül 2 olyan volt, hogy fél évig kerestek munkát mire találtak, de utána nagyon jó helyre kerültek.
Másik haveron 3 hónapig kínlódott munka nélkül, de ő is talált végül magának és jó társaságba került. Neked is biztos hogy előbb-utóbb lesz valami, de ahhoz sok helyre kell jelentkezni, vagy ha van valahol ismerős akkor ott kell próbálkozni. Valakinek valahol biztos hogy szimpi leszel és fel fognak venni. Társat találni szerintem könnyebb. Pl 2 ismerősöm társkeresőn talált magának. Az egyik már oda is költözött a sráchoz és azóta egész boldognak tűnik :)
Hát, innen már csak felfelé vezet az út.
Most próbálj meg a 3. helyre koncentrálni. Adj bele mindent. Az önéletrajzodat próbáld meg sok helyre beadni képesítésednek megfelelően. Ha lesz munkád, legalább lesz egy fix pont az életebe ráadásul új emberek, új munkahely, új élet, új barátságok. Szóval ne keseredj el van kiút, ez még nem a legrosszabb helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!