Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom meztelenül járkál a...

A párom meztelenül járkál a lányom előtt. Szóljak rá?

Figyelt kérdés
A kislányom nem közös gyerek, mástól van. A lakás viszont a páromé, tehát joga van benne úgy mászkálni, ahogy akar. Én meg még nem döntöttem el igazán, hogy mennyire zavar ez engem? A kislányom 3 éves. Jó ez így, és velem van a baj, ha zavar? És ha mégis szólok neki, akkor mit mondjak?
2009. dec. 18. 10:44
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
73%

Sztem ebben semmi kivetnivaló nincs(gondolom a párodnak semmi reakciója nincs)normál kereteken belül,és nem egész nap mászkál úgy.Mondjuk,ha úgy ülne asztalhoz 1 szál semmiben v. tévézni,úgy hogy a gyerek is fenn van az más tészta.Én az apámat és az anyukám élettársát is láttam meztelenül,amikor kicsi voltam.Sőt,anya párjával,sokszor úgy beszélgettünk,hogy ő ázalgott a habok között én meg ültem az ajtóban.Aztán ahogy nagyobb lettem,magamtól szemérmesebb lettem.

Nem baj,ha tudja mi a különbség 2 nem között.Nem fog újjal mutogatni pl.az uszoda öltözőjében(ha mondjuk ketten mennek),hogy :Nézd,milye van a bácsinak! mert tudja ,mi a helyzet,megszokta,nem lesz újdonság számára.

2010. jan. 7. 14:26
 42/50 anonim válasza:
100%
Én a saját lányom előtt sem járkálok meztelenül.
2010. jan. 7. 16:45
 43/50 anonim ***** válasza:
Szerintem jó, ha egy családként viselkednek, még ha nem is vérszerinti rokonok. Nem árthat, ha családtagként szokják meg egymást, és nem hangsúlyozzák, hogy ellenkező neműek.
2010. jan. 7. 20:53
 44/50 anonim ***** válasza:
49%

Szia, ha teged zavar, hogy meztelen, akkor mindenkepp szoljal ra! Csak annyit mondjal neki, hogy legyszives vegyel fel egy alsogatyat, ne jarkaljal meztelenul. Egy gatyat magara kapni kb. egy pillanat.

Ne haragudjal, de eleg undorito dolog, hogy a kanapen, meg mindenhol a lakasban csak leul ugy, teljesen meztelenul, puceran. Ez undorito dolog! Nem valo!

Az pedig nagyon furcsa, hogy nem mersz neki szolni ezzel kapcsolatban, csak mert nala laktok. Milyen kapcsolatban eltek ti, miert alazkodsz meg elotte ennyire? Nincs hova menned lakni, ezert mindent tursz es elviselsz? Otthon nincs szavad?

Szoljal neki mindenert ami bant teged! Az csak egy dolog, hogy o az o lakasaban eltek. Ha szeret teged, akkor szeressen ugy, hogy meghallgat, es figyel rad, fontosnak tartja a te velemenyedet is, mindenrol! A meztelenkedesrol is.

2010. jan. 7. 20:55
 45/50 anonim ***** válasza:
36%

Nálunk is gyerekkorunktól felnőtt korunkig mindenki látott mindenkit, apám látta anyámat meg a lányait, mi meg őt.

Ez a "takargassuk, nehogy szóba jöjjön a hímvessző" nekem nem szimpi. Vagy csak nem szoktam hozzá. Mindenesetre könnyen vezethet ahhoz a kérdéshez, amit 14 éves koromban egy osztálytársam kérdezett: "Hogyan lesz a gyerek?" Nekem kellett elmagyarázni, olyan konzervatívak voltak a szülei...Szokjon csak hozzá az ember a testhez, és ne lásson benne semmi "ocsmányságot".

2010. jan. 7. 21:19
 46/50 anonim ***** válasza:
0%
Dobj hozza vicesen egy alsot. Biztos vesszi a lapot.
2010. jan. 8. 01:24
 47/50 anonim ***** válasza:
17%
A hímvesszőről meg a szexről meg ezekről a dolgokról lehet úgy is beszélni hogy fel vagyunk öltözve.Így hogy kint lóbálja a f....t csak undort kelt mindenkiben és szerintem a kislányban is.El megy a wc-re a dolgát végezni utána meg nagy nyugodtan leül oda ahova mondjuk a kislány is leül.Ebben mi a természetes,szerintem semmi.Aztán majd ne csodálkozz rajta ha a kislány az óvodában majd a kisfiuk kukiját akarja fogdosni,ezzel semmi természeteset nem mutat a gyereknek mert ez nem természetes.Aki azt mondja hogy ez természetes az menjen már el meztelenül a boltba.
2010. jan. 8. 08:17
 48/50 anonim ***** válasza:
66%
Valószínűleg még meg sem érti, hogy az ilyesmitől undorodni kell.
2010. jan. 8. 16:29
 49/50 anonim ***** válasza:
49%
De valószínűleg azt sem érti hogy egy felnőtt ember hogy lehet ilyen hülye.
2010. jan. 8. 19:56
 50/50 anonim ***** válasza:
47%

08:17-hez

El tudom képzelni, te hogy világosítottad vagy világosítanád fel saját gyerekedet!

Gondolom, úgy, hogy a nemi szervtől undorodni KELL!

Gratulálok, szerintem téged sem világosítottak fel anno...

2010. jan. 9. 16:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!