Ha tudom hogy apa megcsalja anyát és ismerem a nőt szóljak neki?
Ez durva. Lehet megpendíteném apu előtt, hogy tudok róla, aztán döntsön ő, hogy mit lép.
Ezek után mondjuk nem tudnék ugyanúgy nézni apámra.
Én elég jól fel tudom mérni a környezetem hozzáállását ilyen kérdésben. Sokszor van, hogy a feleség is tud róla, csak ilyen kimondatlan megegyezésben vannak, mert közös a háztartás és stb, ezért nem vesz róla tudomást.
Ha azt látnám, hogy apa átveri anyát, és ő naivan semmit se tud, apámat kérdezném meg, hogy most ez így mi?
De ha ilyen "kimondatlan egyezség" lenne, úgy tennék, mintha nem is tudnék róla.
20L
Honnan tudod, hogy megcsalja? Olyan helyzetben találtad őket, ami tuti, hogy ezt igazolja?
Ha igen, akkor én a helyedben szólnék az apámnak, mert ezzel a tudattal neked mindig "viselkedned" kell miközben anyukáddal jópofizik a kedves szomszédnéni. Talán apád elszégyelli magát, és megmenthető a házasságuk. Nincs testvéred, akivel ezt megbeszélhetnéd? Anyukádnak ne szólj, mert biztosan fájdalmat okoznál, ráadásul a helyzet tisztázása valóban a "felnőttek" feladata lenne. Ha apád megtudja, hogy tudod, talán lekoptatható a barátnő. Egyébként egy mocskos ....., mert más fészkébe belepiszkítani ocsmány dolog, miközben bűbájos a mamáddal.
A családban te vagy a gyerek nem szabad beleszólnod a felnőttek "játékába", sehogy sem jöhetsz ki belőle jól.
Sokféle kiszámíthatatlan következménye lehet annak ha szólsz. Ha nem akkor csak egy (egy ideig).
Én a te helyedben nem szólnék, lehet tényleg ilyen kimondatlan egyezség van köztük és ügye ebbe nem akarsz belerondítani. Ha meg nem tud róla anyud akkor se neki mond el hanem apádnak h hogy is van ez.
Mérlegelned kell milyen károkat tudsz okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!