Aki megcsalja a párját mit érez olyankor?
Mire gondolsz? Minden eset egyedi, úgy gondolom. Elégtételt? Csupán testi vágyaid csillapítását? Netán bűntudatot? És hogyan jutottál idáig? Milyen lelki folyamatok mentek végbe benned? Mennyi idő után léptél félre?
A kielégítő válaszokat előre is nagyon köszönöm!
az én párom azért feküdt le egy másik nővel, mert a kapcsolatunk legelején beszéltem neki az exemről (két éve vagyunk most együtt, két hete történt)
Azt mondta, túlságosan fájt neki, ittak , a csaj már nem egyszer bekörnyékezte (ez igaz) és most engedett neki.
Nem foglalkozott velem annyit, amennyit igényeltem volna. Én hónapokig nagyon szépen kértem és nagyon türelmes voltam, de egy idő után elegem lett. Akkor jött képbe a másik férfi. Tőle kaptam virágot (páromtól SOHA!!), foglalkozott velem, aztán ugye lefeküdtünk...
Tudtam, hogy a szexre megy, de jól esett akkor is egy kis figyelmesség...
Amúgy a párommal szakítottunk utána. És én a szemébe mondtam, hogy aznap lefeküdtem egy másik férfival.
Elégtételt, igen.
De ami az érdekes, hogy nem a párom irányában.
Á, mindegy, hosszú.
Kedves 16:23-as!
Ismerték egymást, Mármint a párod és a szeretőd?
Nem csaltam meg soha a párom!Ez igaz!Senkit soha.
De az egyikőjük(nem volt sok) engem megcsalt.. azért csalt meg,mert nem feküdtem le vele 4 hónap után.
2. vagyok
Nem. Miért ismerték volna?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!