Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki megcsalja a párját mit...

Aki megcsalja a párját mit érez olyankor?

Figyelt kérdés

Mire gondolsz? Minden eset egyedi, úgy gondolom. Elégtételt? Csupán testi vágyaid csillapítását? Netán bűntudatot? És hogyan jutottál idáig? Milyen lelki folyamatok mentek végbe benned? Mennyi idő után léptél félre?

A kielégítő válaszokat előre is nagyon köszönöm!

2011. jún. 28. 16:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én se csaltam meg senkit, tudtommal engem se, bár gyanúm van, csak "átvertek".
2011. jún. 28. 16:34
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Én csak annyit tudok elképzelni, hogy elég erős tudatmódosító kellhet hozzá, értsünk alatta bármit.
2011. jún. 28. 16:38
 13/17 A kérdező kommentje:
Megkérnék minden kedves válaszolni kívánót, hogy csak az tegye meg aki megcsaló volt, illetve olyanok akiket megcsaltak, de esetleg a megcsaló fél beszámolt az érzéseiről.Köszönöm.
2011. jún. 28. 16:52
 14/17 anonim ***** válasza:
87%
16 év házasság végén megcsaltam a férjem. Terrorizált egyre jobban. Nem vert, csak pszichikai terror volt. Féltem haza menni. Megismertem egy férfit a munkahelyen, szerelembe estünk, egy év múlva feküdtünk le. Nem éreztem elégtételt, csak izgalmat és szerelmet. Némi lelkiismeret furdalást, de ez halványult idővel. Végül elváltunk, most együtt élek a szerelmemmel 5 éve. Azt éreztem mikor megcsaltam, hogy szeretnék boldog lenni, hogy nekem is jár a boldogság. Bosszúvágy sose volt bennem, hisz én is hibás vagyok amiért hagytam magam terrorizálni. 37/nő
2011. jún. 28. 17:05
 15/17 anonim ***** válasza:
79%

notórius megcsaló vagyok. tudom, mínusz 100ra leszek lepontozva, de jól esik kiírni magamból, mert természetesen van lelkiismeret-furdalásom.

annak ellenére, h a párom rendes srác, valahogy hiányzik az érzés, hogy tetszem valakinek, és sajnos fizikailag is szeretem realizálni. van benne némi izgalom, az a kellemes izgulás, ami a kapcsolatok elején van. a készülődés a randira, a várakozás-vágyakozás, h újra lássam.

egyáltalán nem azért csinálom, h megbosszuljak valamit, vagy a párom háta mögött röhögjek.

komolyabb testi szintre még nem jutottam senkivel, nem is tervezem, mivel nem ilyen okból születnek ezek a viszonyaim. tehát nem a fizikai kielégülés motivál, sokkal inkább a lelki.

hogy valakit meghódítottam, hogy ő is próbál meghódítani engem, hogy megismerjük egymást. hihetetlen, de sokat tanulok tőle. magamról és a világról is. az ő szemszögéből is látom egy kicsit a dolgokat.

tudom, elcseszett egy ember vagyok, ezzel mindig szembesítem magam, és sosem adok feloldozást magamnak. képtelen vagyok leállni. aztán lehet, hogy egyszer bebukok, és maradok egyedül. és majd csak magamat hibáztathatom. és igazam lesz.

2011. jún. 29. 00:46
 16/17 anonim válasza:
100%

Az én véleményemet mondtad el kedves előttem válaszoló,

azzal a különbséggel, hogy az én esetemben már fizikai szintre jutott az egyik "kapcsolatom". Érdekes volt, az első kézfogás nagyobb lelkiismeret furdalást okozott, mint levetkőzni és stb.

34/F

2011. jún. 29. 07:38
 17/17 A kérdező kommentje:
Számomra a válaszaitok hasznosak voltak. Köszönöm!
2011. jún. 29. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!