Ne szóljak neki róla?
Párom mailjait nézegetve láttam egy elküldött e-mailt, miszerint állásajánlatot keres Ausztriában. Mivel az iskolám még 2évig Magyarországhoz köt,így nem tudok kimenni,megígérte,hogy marad ő is..
Persze,ha szólok,akkor lecsesz,hogy miért kutakodtam,ha nem szólok,megesz a fene,hogy megy-menne-vagy mi lesz..
Mit csináljak?
L/18
Hol laktok? Zalából, vasból. gy-m-s-ból akár ingázni is lehet. Amúgy ne szólj, mert
- nincs értelme, csak keresgél, nincs konkrétum
- neked tetszene, ha ő a te e-mail-jeidet olvasgatná???
Szépen nyelj egyet, és várd ki a végét...és ne kutakodj.
Lehet, hogy..
1. Nem magának keresi, csak megkérték rá,
2. kíváncsi a lehetőségekre, és később akar menni,
3. távmunkát keres, (attól függ, mi a szakmája),
stb.
off:Először is, bár tudom, hogy nem ez a kérdés, hogyhogy nézegetted a párod e-mailjeit?
Ha már ilyen helyzetbe kerültél, szerintem valahogyan próbálj meg rákérdezni, de ne direktbe. Pl.: azon gondolkodtál, hogyha végeztél a suliddal együtt kimehetnétek külföldre dolgozni.
Amúgy pedig várj még, lehet el akarja neked mondani, csak még nem volt rá ideje, bár nem tudom milyen régen küldte azt az e-mailt. Másrészről pedig, ha a párom a tudtom nélkül, nélkülem tervezne kimenni külföldre úgy, hogy tudja, én nem tudnék vele menni, és nem is szólna az állásjelentkezésről, akkor elgondolkodnék azon, hogy ezt a kapcsolatot mennyire gondolja komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!