Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoljak rola vagy inkabb...

Szoljak rola vagy inkabb maradjak csendben es hagyam hogy tovabb hulyitse? Ti mit tennetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok.az a helyzet hogy mar kb. Ket hete tudom hogy a sogornom "csalja" a parjat.multkor nyitva hagyta a feszet ott lattam egy felreertheto beszelgetest.mult nap pedig felvette az en msn-emre a sracot(egyelore egy gep van csak,egyutt is elunk).es hat meg kerdeztem a gyereket megis kicsoda mivel az en msn-emre vette fel.beszelgetunk egy picit es kiderult hogy egy kicsit tobb mint baratok.de kozbe a baratja jar a csajhoz aludni,es nagyon normalis srac faj hogy tudom,es hogy hulyenek nezzik mikozben o pedig kepes 12orazas utan a lanyhoz sietni.szerintetek mit tegyek?lehet ha elmondanam amit tudok akkor nem is hinne nekem,annyira elvakitja a szerelem.de ha viszont hinne akkor miattam menne tonkre egy kapcsolat.:(
2011. máj. 19. 17:04
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy elég lenne az msn-eden levő srácnak szólni.
2011. máj. 19. 17:05
 2/10 anonim ***** válasza:
Én elmondanám neki.Mentsd le ha legközelebb beszélsz a "szeretővel" msn-en.Vagy intézd úgy,hogy megtudja valaki mástól,hogy ne keveredj emiatt bajba.
2011. máj. 19. 17:09
 3/10 A kérdező kommentje:
a srac tudja mi a szitu h a csajnak van baratja,de mar letorolte a sract az msn-emrol.
2011. máj. 19. 17:10
 4/10 anonim ***** válasza:

"Ket hete tudom hogy a sogornom "csalja" a parjat"

Nem sikerült maradéktalanul értelmeznem a kérdést, ezt a részt kiragadtam. Tehát a testvéred párjáról tudod hogy csalja a tesód, jól értem? Igy sogornőd ő nem?

Tehát az a kérdés hogymegmond e a testvérednek hogy a csalja a párja? Nee, ne mond meg, röhögj rajta a háta mögött.

Miért ne mondanád el ezt a tesvérednek, ne bohóckodjál már, köteleséged elmondani és a döntés lehetőségét megadni, ő pedig majd dönt a dologról, ez már az ő dolga.

2011. máj. 19. 17:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem inkabb a kerdezo parjanak a testvererol van szo- ilyen uton sogorno. Ez esetben en nem szolnek, de ha az elottem szolo ertelmezte jol a sogornoi kapcsolatot, tehat ha a tesom lenne a megcsalt fel, en mindenkepp szolnek.
2011. máj. 19. 17:22
 6/10 A kérdező kommentje:
igen,bocsi elfelejtettem irni.a parom es a sogornom tesok.a paromnak a hugarol van szo,hogy hutlennkedik es nem tudom mi tevo legyek.paromnak is mondtam mar de o mondta hogy hagyjuk elobb utobb ugy is minden kiderul,csak szar latni a sracot mennyire szerelmes es hogy a csaj mennyire palira veszi.
2011. máj. 19. 17:25
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha a párom testvére az áldozat, akkor a páromnak szólnék. Majd ők elmókolják egymással, ha akar szól, ha nem akkor nem, ő ismeri a testvérét, ebbe te már ne szólj bele.

Ezt már megtetted, ez a történet is véget is ért, ne foglalkozz tovább a dologgal.

2011. máj. 19. 17:29
 8/10 A kérdező kommentje:
lehet nem fogalmaztam erthetoen,mar magam is ossze vagyok keveredve.nos a paromnak a huga a bunos mivel a lany a parom huga csalja a parjat.nem a tesom csaljak hanem nekem semmi kozom nincs ehezz a gyerekhez annyi hogy az en paromnak nagyon jo baratja,es hat en is birom mert jofej.szoval a hug a hibas aki raadasul itt el a nyakunkon,van keresete megis mi tartjuk el ,mar harom hete es szo szerint meg a wc papiron is osztozkodni kell vele,ja es mindezek mellett mosolyogni mindehezz.raadasul meg a szuleiknek is kuldeni minden heten a lovet.(kinn elunk kulfoldon)
2011. máj. 19. 17:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Megfájdult a fejem, feladom a dolgot, majd valaki biztos értelmezi, nekem nem sikerül.
2011. máj. 19. 17:49
 10/10 anonim ***** válasza:

Eloszor is: legyszives probalj meg fogalmazni. Nagyon nehez volt ertelmezni az irasodat. En sem hasznalok ekezeteket, de legalabb az irasjeleket ne hanyagold.

Masodszor: a sogornod maganeletehez neked az egvilagon SEMMI kozod.

Mivel egyutt eltek, ezert ha nem tettszik, hogy elfogy a wc papir vagy ilyesmi, termeszetesen ulj le a csajjal es beszeld meg vele. Egyutt eltek, mindegyik felnek kotelessege, hogy torekedjen a harmonikus kapcsolatra.

Viszont az, hogy kivel csal kit, abba ne szolj bele, mert NEM rad tartozik!!!

2011. máj. 19. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!