Szoljak rola vagy inkabb maradjak csendben es hagyam hogy tovabb hulyitse? Ti mit tennetek?
"Ket hete tudom hogy a sogornom "csalja" a parjat"
Nem sikerült maradéktalanul értelmeznem a kérdést, ezt a részt kiragadtam. Tehát a testvéred párjáról tudod hogy csalja a tesód, jól értem? Igy sogornőd ő nem?
Tehát az a kérdés hogymegmond e a testvérednek hogy a csalja a párja? Nee, ne mond meg, röhögj rajta a háta mögött.
Miért ne mondanád el ezt a tesvérednek, ne bohóckodjál már, köteleséged elmondani és a döntés lehetőségét megadni, ő pedig majd dönt a dologról, ez már az ő dolga.
Ha a párom testvére az áldozat, akkor a páromnak szólnék. Majd ők elmókolják egymással, ha akar szól, ha nem akkor nem, ő ismeri a testvérét, ebbe te már ne szólj bele.
Ezt már megtetted, ez a történet is véget is ért, ne foglalkozz tovább a dologgal.
Eloszor is: legyszives probalj meg fogalmazni. Nagyon nehez volt ertelmezni az irasodat. En sem hasznalok ekezeteket, de legalabb az irasjeleket ne hanyagold.
Masodszor: a sogornod maganeletehez neked az egvilagon SEMMI kozod.
Mivel egyutt eltek, ezert ha nem tettszik, hogy elfogy a wc papir vagy ilyesmi, termeszetesen ulj le a csajjal es beszeld meg vele. Egyutt eltek, mindegyik felnek kotelessege, hogy torekedjen a harmonikus kapcsolatra.
Viszont az, hogy kivel csal kit, abba ne szolj bele, mert NEM rad tartozik!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!