Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom meztelenül járkál a...

A párom meztelenül járkál a lányom előtt. Szóljak rá?

Figyelt kérdés
A kislányom nem közös gyerek, mástól van. A lakás viszont a páromé, tehát joga van benne úgy mászkálni, ahogy akar. Én meg még nem döntöttem el igazán, hogy mennyire zavar ez engem? A kislányom 3 éves. Jó ez így, és velem van a baj, ha zavar? És ha mégis szólok neki, akkor mit mondjak?
2009. dec. 18. 10:44
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
59%
tessék?? Az hogy meztelenül járkál előtte az apja, az nem irányítja a gyerek szexuális fejlődését ? micsodiiiiii? Hát pont ez irányítja! Ha az apa meztelenül járkál, járkáljon már az anya is, sőt nyugodtan legyenek együtt a gyerek előtt, ez nem érinti a szexuális dolgokat, mert "csak" 3 éves!? ..........Kérdező! Én(!!) a helyedben megérném szépen és illendően a párom, hogy öltözzön fel, ne meztelenkedjen a lakásban, mert 1xűen "ízléstelen" a gyerek szempontjából!
2009. dec. 18. 11:08
 12/50 anonim ***** válasza:
89%

A barátnőm szülei hippik voltak. Annyira megutálta a naturalisztikus életmódjukat és szabad szellemüket, hogy a legkonzervatívabb bigott nő lett belőle.

Nem az apja/anyja meztelensége volt rá ilyen hatással...hanem az értékrendjük, amit elutasított.

(nem tett jót neki a szülők elleni lázadás. hülyébb lett, mint a szülei.)

szerintem is ízléstelen egy gyerek előtt meztelenkedni. És egy ivarérett felnőtt férfiben legyen is annyi tartás, hogy nem csinálja.

2009. dec. 18. 11:16
 13/50 anonim ***** válasza:
85%
De más az, ha valaki állandóan meztelenkedik vagy ha előfordul, hogy véletlenül meglátja a gyerek és akkor a szülő nem csinál a meztelenségből nagy ügyet. Én nem hiszem, hogy összefüggésben van az, hogy később szexuálisan felszabadult lesz, ha előtte meztelenül járkált az apja szinte minden nap. Szerintem ebben a korban még nem nagy dolog, de a férfit nem értem, hogy miért csinálja ezt. A szex épp azért kezdi elveszteni az intimitását, mert a meztelenség már mindenütt ott van (TV, újságok, internet) és ez olyan természetes...ez sem jó. A ló másik oldala.
2009. dec. 18. 11:28
 14/50 anonim ***** válasza:
66%

Hát, szerintem, extrém esetben pont ettől is lehet leszbi.

A gyerekek undorítónak tartják a mezítelen testet, amíg nem lesznek elég fejlettek a helyén kezelni a dolgokat.

Nem mondom, ha véletlenül látja, ügyet kéne csinálni belőle, vagy megijedni, rejtegetni, az is túlzás lenne.

de életvitelszerűen ennek kitenni egy gyereket?

2009. dec. 18. 11:35
 15/50 anonim ***** válasza:
23%
vki leírná röviden,h miért lettem lepontozva?
2009. dec. 18. 11:52
 16/50 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem ebből inkább akkor lesz ügy, ha a gyerek vérszerinti apja ezt megtudja, mert nem fogja jó néven venni, hogy a kicsi lánya előtt egy másik pasi meztelenkedik. Ha túlzásba viszi, akár még azt is követelheti hogy ő nevelje a gyereket, mert a fejlődését veszélyeztetitek. remélem nem ilyen a viszony a volt pároddal, de sose lehet tudni.

Amúgy attól függ, hogy milyen a pasi aki meztelenkedik. Alapjában véve szerintem nem baj. Bár hogy állandóan pucér, az elég fura lenne. Mondjuk normálisabb talán akkor lenne a dolog, ha te is meztelenül járkálnál, mert úgy kiegyenlített a dolog. Viszont szerintem ha rá akarod szoktatni hogy öltözzön fel, akkor nem sok jövőt jósolok a kapcsolatnak. Ő így szeret élni, és előbb utóbb nagyon fogja zavarni, hogy másnak kell lennie mint ami.

31/N

2009. dec. 18. 11:52
 17/50 anonim ***** válasza:
74%

A kérdezőnek még annyit: a soraidat olvasva, te biztos megpróbálod felelőséggel, okosan felnevelni a gyerekedet. Amit írtál egyáltalán nem hülyeség.

Tudatában vagyok annak, hogy egy olyan világban élünk, ahol még a Télapót is pedofilnak nézzük...na jó nem mindenki, szerencsére. Egyszer egy mutogatós ember nyilatkozott, hogy neki örömöt jelentett a reakció, ahogy fiatal gyerekek, rémüldözve-nevetgélve reagáltak a meztelenkedésére.

Csinálta a játszótéren, az utcán és otthon a saját fiaival. (nem volt pedofil, nem erőszakolta meg őkat.)

Tudom, hogy messzire mentem és senki fejét nem szeretném sületlenségekkel tömni a GYK-n...de egy nő aki a gyerekét szereti valószínűleg tudja, hogy ez egy ártatlan szokás a páromnál.

Ha viszont akár a legkisebb jelét is megneszeli annak, hogy ez neki izgalmas játék a gyerek előtt...azonnal vigye el onnan a gyereket.

Még egyszer: nem a te párodból akarok én most mutogatós-pedofilt csinálni a soraimban. Csak leírtam, mert ilyen tényleg van. Nem is kevés.

2009. dec. 18. 12:02
 18/50 anonim ***** válasza:
87%

12:02-essel értek egyet.

Rá kell jönnöd,hogy miért teszi? Puszta véletlen vagy Isten ne adja talál benne valami izgalmasat.Végül is csak kislányról van szó és sosem tudhatod.Nem akarok rémisztgetni de kislány koromban én is egy ilyen "természetes"dolognak lettem az áldozata.

Tényleg nem akarok badarságokat írni,de az én véleményem,hogy egy felnőtt férfiban van annyi kontrol,hogy nem meztelenkedik egy kislány előtt főleg ha nem is a sajátja.Az én lányom 4éves de az apja kínosan ügyel,hogy ne lássa őt a gyerek meztelenül.

2009. dec. 18. 12:14
 19/50 anonim ***** válasza:
63%
még valami, én nő vagyok, de még arra is emlékszem, hogy anyukám se szívesen engedett be magához pl. amikor fürdött vagy ilyesmi; csak ha vmi nagyon de nagyon fontosat akartam neki mondani. Ettől nem lettem prűd, vagy zárkózott, csak az egészséges szexualitásom maradt meg. Ha élvezi az apja a meztelenkedést a "lánya" előtt, ha nem; akkor is "egészségtelen" dolog. Neked kell mérlegelned, kérdező! Még egy. Azért mert az Ő lakása , tényleg megtehet mindent, ami neki tetszik, a másiknak meg huss? Nane...............
2009. dec. 18. 12:21
 20/50 A kérdező kommentje:
Nem állandóan van meztelenül, csak nem csinál gondot belőle, ha nincs rajta semmi. Ruha nélkül alszik, és reggel sem az első dolga felöltözni. Fürdés után szintén nem. Van, hogy leül a kanapéra TV-t nézni. (Bár ez nem zavaró, mert inkább este fordul elő.) Őt láthatóan nem zavarja. De például amikor asztalhoz ülünk, akkor mindig van rajta valami. Szóval, ha ketten lennénk, eszembe sem jutna szólni.
2009. dec. 18. 12:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!