A párom meztelenül járkál a lányom előtt. Szóljak rá?
Olykor az en apam is meztelenul maszkalt a lakasban, de szerintem ebben nincs semmi rossz.
Viszont ha ez teged zavar, akkor a furdoszobaba mielott o furdeni megy keszits egy alsonadragot kozel a kadhoz, vagy a torolkozohoz, szerintem fel fogja venni. Mint irtad nem maszkal foltyon meztelenul, tehat az hogy reggel es este nem oltozik fel, mert amugy is ugy alszik, akkor furdes utan tenyleg felesleges lenne feloltoznie.
Nemsokara nekem is babam szuletik, de nem fog zavarni ha az apja vagy en meztelenek leszunk elotte.
Es ha egyutt is furodne vele, abban sem lenne semmi kivetnivalo. 3 eves a kislanyod, a parod vele egyutt szeretett meg, gondolom szereti a gyerekeket. Neki olyan mintha az o lanya lenne.
En szerintem sokkalta inkabb ez mint ez az alszentseg, hogy "uristen, mit kepzel magarol."
Én is azzal értek egyet, hogy hülyeség ebből messzebbmenő következtetéseket levonni, mint ami valójában van benne.
Ebben a helyzetben sem a kislányodat, sem a párodat nem zavarja a helyzet, gondolom. Egyedül csak téged. Én ezért szólnék esetleg neki. Ezt úgy értem, hogy téged sem a meztelenség zavar, hanem, hogy más ilyen téren a nevelési elvetek. Ha nem is ért vele egyet, tiszteletből remélhetőleg figyelni fog erre a jövőben.
Perverzóra meg hasonlóra ennyiből még úgysem lehet következtetni. Ezt neked kell látnod az otthoni közegben, ismerve a párodat, hogy van-e erre bármilyen esély.
Egyébként én is azt az elvet vallom, hogyha kiskorban szoktatva van a gyerek a meztelen emberi testhez, akkor az égvilágon semmilyen problémát nem fog önmagában ez jelenteni sem kiskorban, sem a későbbiekben!!! Ezzel az erővel én is prüd vagy abberrált, vagy mittudomén mi lennék. Sőt a gyerekeim is, sőt a szüleim is....sorolhatnám.
Aki mást állít, annak szerintem nemcsak maga a meztelenség lehetett az oka problémájának, vagy ha mégis, akkor talán túl későn szembesülhetet....vagy nem tudom. Az viszont elég valószínű, hogy egy szülő mélyen bele tudja nevelni saját prűdségét, vagy egyéb problémáját a gyerekbe. Így a gyerek tapasztalat nélkül is pont annyira fog tartani/félni ettől a dologtól, mint a szülője.
Én inkább ettől tartanék jobban.
Szerintem nem gáz,mivel lány a gyerek, ha te mászkálnál vagy fiú lenne a gyerek akkor az már egy kicsit morbid.Bár a keresztfiam utánam jön a wc-re is,de ő még csak 2 éves, szóval nem zavar,de én biztos nem szívesen látnám apámat meztelenül, anyut szoktam látni.
25/L
Érdekes olvasni a sok ellentmondó választ.
Persze, hogy szoktak együtt fürdeni. Illetve szoktunk együtt fürdeni is. (Szerencsére elég nagy a kád.)
Engem sem zavar folyamatosan, csak néha rám jön...
Engem zavarna, úgy nőttem föl, h nálunk senki sem járkált meztelenül, páne nem apám ...
Hogy döntöttél, szólni fogsz neki, h vegyen föl valamit?:)
Őszinte leszek engem kegyetlenül zavarna...természetesen a te esetedben a pasid lakásán nem dirigálnék de arra megkérném hogy vegye figyelembe.
Majd eljön az ideje amikor saját maga indul el tapasztalatot szerezni maradjon meg a gyermeki ártatlanság.Nekem ez a véleményem aztán lehet tévedek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!