A párom meztelenül járkál a lányom előtt. Szóljak rá?
A lakás az övé, a gyerekért azonban te tartozol felelősséggel. Én megmondanám neki, hogy ne legyen ennyire önző, legyen tekintettel másokra is.
Nem hinném amúgy, hogy a lányodnak óriási trauma, ha lát egy férfi nemi szervet, de akkor sem egészséges egész nap meztelen férfit látnia. Jó, ha azt szokja meg, hogy egymást megtiszteljük a ruhával, még családban is.
hát, szerintem nem egészséges.
Persze, van a nudista irányzat, de szavaidból úgy érzem, eddig nem ehhez szokott a kislány.
Más, ha nem csináltok ügyet abból, ha mondjuk, fsz-ba bemegy és meglát meztelenül.
Nem tartom jó szokásnak.
Én nem hagynám. Pontosan tudnám mennyire zavarna.
Nem is értem azt a férfit, aki ennyi önuralommal nem tud rendelkezni.
Őt nem zavarja, hogy egy 3 éves kislány látja?
A kettő egyáltalán nem függ össze, sőt.
Nem attól lesz valaki szexuálisan felszabadult vagy gátlásos mert otthon meztelenkedtek vagy sem. Ez ostobaság.
A saját testét sem a másik gátlásossága/gátlástalansága tekintetében fogja szeretni vagy nem szeretni.
"A kettő egyáltalán nem függ össze, sőt."
Mondtam, hogy nem feltétlenül. De van kapcsolat. Ugyanis:
"Nem attól lesz valaki szexuálisan felszabadult vagy gátlásos mert otthon meztelenkedtek vagy sem. Ez ostobaság."
Attól IS lehet, mert ha eleve úgy nevelik fel, hogy jaj, kislányom, kerüld a meztelenséget, meg jaj, de szörnyű, ha meztelenül látsz valakit, jaj, ne nézz oda, mert milyen csúnya, jaj, jaj, jaj... hát akkor bizony az nagyon jó táptalaj a frusztrációk kialakításához, akár a saját testével kapcsolatban is (ha a meztelenséget, mint olyat is eleve rossznak könyveltetik el vele), de a férfiakéval kapcsolatban mindenképp. És ha végül nem leszbi lesz a lány, akkor bizony ez is kihathat a szexuális életére.
"A saját testét sem a másik gátlásossága/gátlástalansága tekintetében fogja szeretni vagy nem szeretni."
De, akár abban is, lásd feljebb; ha a meztelenséget eleve mint elítélendő dolgot nevelik bele, akkor már a saját testével is bajban lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!