Komolyan mondom, nem tudom mit tehetnék?
Kérdező!
Én nőként azt olvasom az írásaidból, hogy könnyen megeshet, hogy túl érzékeny vagy. Együtt alszotok, összebújva, egymást simogatva.. na azért egy mogorva feleség nem ilyen.
Vagy még nem láttál igazi hárpiát. :)
Az, hogy ingerültebb néha, kérdezd meg miért?! Lehet, hogy ezt csak te érzed így.
Többször azt hangoztatod, hogy hol tart mióta veled van és honnan jött. Ezeket felejtsd el, lehet, ha nem veled lenne, még jobb lenne neki, ne haragudj,hogy ezt írom. Persze lehet, hogy sokkal rosszabb, bármelyik benne van, ezért ne bízd ennyire el magad ezzel kapcsolatban.
És ez így van a te oldaladról is, ha nem vele élnél.
Egy házasságban - ki mit tesz, feltéve, ha mindkét fél hozzátesz valamit, már pedig nálatok úgy látom, hogy ő is megteszi a kis "dolgát" - két emberen múlik minden!
Azért mennyire más válaszok érkeznek, ha nő ír, hogy megcsalták, ő a hibás, ha pasi ír, hogy csúnyán beszél a felesége vele, szemét riß@nc.
Mellesleg itt sem írta senki, hogy meghallgatná a másik felet, amit a nőknek mindig írnak.
Számítástechnikusnak tanultam, így nem vagyok egy maradi, gumicsízmás ember.
Innentől nem érdekel. NEm, így már egyenesen atyaúristen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!