Komolyan mondom, nem tudom mit tehetnék?
Nem szoktam kérdezgetni mindenről. Ha néz a tv-ben egy habverőt, akkor megveszem. Nem mondja hogy kell, nem mondja hogy vegyük meg. Látom rajta, így örül is ha megveszem. A minap láttam egy Cirkuszi szórólapot, hazahoztam hogy menjünk el a gyerekekkel. Névnapjára vacsorát kapott, latin zenével, tánccal, borral. Kérdés nélkül lecserélem a telefonját, és mindezt nem azért mert papucs vagyok, hanem mert szeretném boldoggá tenni.
Szex után nem a fal felé fordulunk, hanem beszélgetve simogatva alszunk el mint a tinédzserek. Ha nincs szex ami ritka, akkor sem úgy alszunk el egymás mellett mint két fadarab. Ha hazajövök, azért segítek a gyerekeket elrendezni, mert utána általában vagy közös sorozat vagy film a pálya. Hétvégén az egyik nap, ha nem is én de közösen főzünk meg hogy minél hamarabb kész legyünk és együtt legyen a család.
Az álmairól is volt szó. Műkörmös szeretne lenni, de ez még míg a pici pici addig ugye nem jöhet szóba. Abból a környezetből ahonnan idejött szerintem mérföldkövekkel előbbre vagyunk, viszont mindent én sem tudok megadni neki. Én sem lettem az aki szerettem volna, de úgy gondolom hogy mostmár a saját álmaim helyett a gyermekeinkét kell szem előtt tartanunk. Lehet rosszul teszem.
Nagyon sajnálom ha önfényezésnek tűnik, viszont mivel nem volt családom szeretnék a legjobb tudásom szerint apa és férj lenni. Sok energiám rá megy erre amit viszont nem sajnálok csak néha kibukok. Ez most reggel is így volt. Pillanatok alatt fel tud bosszantani amire már a legrosszabb megoldást keresem. Szerintem ő sem tart ott hogy különmenjünk mert érzem hogy szeret, inkább mondanám bosszantónak azt hogy nincs türelme hozzám. Ha van egy megjegyzésem és azért próbálom nem kioktatóra fogni, akkor rögtön visszatámad.
Tul sokat adsz a feleségednek, ezért nem becsül meg, és nem
tisztel, lehet féltékeny is.Viszont soha ne adjál annak értéket, hogy ás férfiaknak a feleségei dicsérnek és sajnált
folyt.
Más feleségek dicsérnek és sajnáltatják magukat, hogy az õ férjük nem ilyen.Ez lehet,hogy fáj a feleségednek és õ is ugyanugy megtesz mindent, ahogyan te és mégsem dicsérik!Es még lehetne tovább is sorolni!
Hát ha a hogyan kezelhetném a feleségem hirtelen kirohanásait-tól odáig jutottunk, hogy istenítem magam, én tökéletes vagyok, szép és jó akkor szerintem fölösleges tovább itt kérdezősködnöm.
Hibám PL egy ami hirtelen eszembe jut: Ha látom hogy van valami baja, megkérdezem mi a baj. Természetesen a válasz: SEMMI. Mivel semmi, így megpróbálok kitalálni valami, filmnézés, menjünk kis sétálni. Válasz Nincs kedvem. Harmadjára megkérdezem megint, mi a baj: Semmi. Nos ha hiba az, hogy ezek után teszek rá magasról mi a baj akkor ez egy hiba bennem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!