Bébiszitterem van XD Hogy űzzem el innen?
Ritka rossz helyzetben vagyok így 16 évesen egy bébiszittert fogadtak mellém aki itt is alszik, ez elég zavaró. A szüleim parancsba adták neki hogy haverok nem maradhatnak itt éjszakára... elriogat mindenkit. Buli sem lehet csak szilveszterkor.
Ma egész nap játszottam az elkényeztetett hülye gyereket, (nem volt nehéz XD) de az idegei nem tudom miből lehetnek... ő nyert XD
Mit tegyek hogy elhúzzon innen? Mondtam megkapja a pénzt csak menjen haza, de nem megy. Makacs nőszemély. És cseszteti a hajam is, meg le emoz... nem szeretném meggyilkolni.
Ja a szüleim nyaralni vannak. Úgyhogy január 3-án jönnek csak haza. Én addig megőrülök ha ez így marad.
Ceglédi vagyok-...akkor megdumáltuk :D:D
ugyis cicát akartam **
nállunk van elég hely :D
addig meg kitartás...XDXD
Jajj nem merem kizárni a banyekot mert a kutya megrágná biztosan... miért nem lehet elefántot tartani? Az legalább betaposná a föld alá XD
13. kerület... ha valahonnan hangos rockzenét hallotok ott lakom. XD
énekelj nagyon hangosan, nagyon hamisan és nagypn hosszan népdalokat:D hívhatsz pár havert is:D
Szerzz valahonnan hegedűt és kísérletezzXD
építs sörösüvegekből vagy bármi másból barikádot a szobája elé. a legfölső oldalát kend be mézzel:D
telepíts hangyákat a konyhába meg szúnyogokat a szobájába..:D
rakj a parfümjébe ecetet, csomózd össze a cipőfűzőt, és köpj bele a sminkcuccaibaXD
jézusom...ááááh zsepit kellett hoznom...ezek az ötletek áááááh és Te is...kész vagyok Isten vagy:D komolyan...ilyen jót életemben nem nevettem xD minden elismerésem
ja és kitartás kár lenne érted xD
15/L
a ceglédi vagyok..
tényleeeg..felvigyázód hogy van?él még?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!