Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bébiszitterem van XD Hogy...

Bébiszitterem van XD Hogy űzzem el innen?

Figyelt kérdés

Ritka rossz helyzetben vagyok így 16 évesen egy bébiszittert fogadtak mellém aki itt is alszik, ez elég zavaró. A szüleim parancsba adták neki hogy haverok nem maradhatnak itt éjszakára... elriogat mindenkit. Buli sem lehet csak szilveszterkor.

Ma egész nap játszottam az elkényeztetett hülye gyereket, (nem volt nehéz XD) de az idegei nem tudom miből lehetnek... ő nyert XD

Mit tegyek hogy elhúzzon innen? Mondtam megkapja a pénzt csak menjen haza, de nem megy. Makacs nőszemély. És cseszteti a hajam is, meg le emoz... nem szeretném meggyilkolni.

Ja a szüleim nyaralni vannak. Úgyhogy január 3-án jönnek csak haza. Én addig megőrülök ha ez így marad.

2009. dec. 13. 18:50
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim válasza:
100%
Szerintem békülj meg a helyzettel és örülj,hogy vki legalább melletted lesz a "szeretet"ünnepén,ha már a szüleid itt hagytak.Nekem nincs az a pénz,amiért a gyerekem magára hagynám a legszebb ünnepen.
2009. dec. 13. 19:18
 22/51 anonim ***** válasza:
96%

Nekem inkább a szüleidről van meg a véleményem : elmennek KETTEN nyaralgatni, nem is izgatja őket, hogy a 16 éves fiuk egyedül lesz karácsonykor és szilveszterkor???... 8-[

Sajnállak, hogy ilyen családban kell élned, így már nem is csodálom, hogy emo-s vagy...

Nekem 18 és 19 éves gyerekeim vannak, SOHA eszembe sem jutott, hogy ne együtt nyaraljunk/teleljünk!!!

A babyszitterrel meg köss alkut : nem csinálsz a lakásból csatateret, ha a barátod odamehet időnként...

Rendezzetek együtt szép karácsonyt, klassz szilvesztert, ő is jól fogja érezni magát, ha megengedi, hogy a haverod is ott legyen!

2009. dec. 13. 19:23
 23/51 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem inkább vágd fel az ereidet... Neked is jobb lesz, meg a szerencsétlen bébiszitternek is, aki szeretné a munkáját végezni, amiért fizetik, de egy emós kiscsíra rá haragszik, ahelyett, hogy a lelketlen szüleire haragudna.

A szüleid meg azután bármikor mehetnek nyaralni hónapokra anélkül, hogy gondot jelentenél nekik. Na, hogy tetszik?

Még egy jó tanács: ne kersztbe, hanem hosszába! Úgy az igazi! :P

Szánalmas vagy az egész családoddal együtt...

2009. dec. 13. 19:30
 24/51 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer már írtam még az elején...most is azt tudom tanácsolni, hogy békélj meg vele, ha nagyon nem megy menj el egy kis időre. Elhiszem, hogy nem túl könnyű egy vadidegennel lenni egész nap.

Te vagy az akit "azért nem visznek" a szülei mert nem bírod a napfényt ugye? (mintha lett volna már egy kérdés, hogy ki-kivel tölti a Karácsonyt). Persze itthon is vannak szép helyek, ahova mehettetek volna együtt...

Szerintem a legjobb amit tehetsz, ha összehaverkodsz a babyszitterrel ;)

Sok sikert és kellemes ünnepeket!

2009. dec. 13. 19:31
 25/51 anonim ***** válasza:
53%

2. oldal utolsója!

tudtam hogy lesz ittis egy népnevelő

2009. dec. 13. 19:31
 26/51 A kérdező kommentje:

Ez egy 35 év körüli nő. De olyan anyós típus aki mindenbe beleszól és marha idegesítő. Én ilyennel nem tudok kijönni xD

A szüleim minden év végén nyaralnak, ez nálunk normális. Én meg nyáron szeretek nyaralni nem télen, na meg még suli van, nem is mehetnék.

19:30 Itt csak te vagy szánalmas ha nem tűnt volna fel...

2009. dec. 13. 19:33
 27/51 anonim ***** válasza:
59%

Off..ember te ku.rva jófej lehetsz XDDDDDD

köbö szakadok :D

légyszives tízszerezd meg magad azt költözz a szomszédságomba..tuti nem lennének unalmas napjaim XD

13/l XDDD

2009. dec. 13. 19:40
 28/51 anonim ***** válasza:
92%

20 éves létemre én is röhögök a lehetőségeken pedig én sosem szemétkedtem semmivel :D:D

Nem értem azt, aki itt lehurrogott mindenkit. Néha nem lehet hülyéskedni??

2009. dec. 13. 19:41
 29/51 anonim ***** válasza:
100%
mássz rá éjszaka hátha megijed és hazamegy:D ha nem akkor meg lesz egy jó éjszakátok :DDD
2009. dec. 13. 19:45
 30/51 anonim ***** válasza:
79%

1.: Zárd ki a lakásból, de vedd el előtte a kulcsait

2.: Itasd le

3.: Ha jó csaj próbáld meg éjszaka megk*rni (ha nem akarja tuti le fog lépni:D)

4.: Fogj egy .45ös pisztolyt és lődd agyon, dugd meg a hulláját, égesd el, majd ásd el. Anyádéknak meg mond, hogy elment, mert nyert a lottón vagy felszedett egy gazdag pasit.

Nekem az egyik működött, de nem mondom el melyik.:D

15/F

2009. dec. 13. 19:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!