Bébiszitterem van XD Hogy űzzem el innen?
Ritka rossz helyzetben vagyok így 16 évesen egy bébiszittert fogadtak mellém aki itt is alszik, ez elég zavaró. A szüleim parancsba adták neki hogy haverok nem maradhatnak itt éjszakára... elriogat mindenkit. Buli sem lehet csak szilveszterkor.
Ma egész nap játszottam az elkényeztetett hülye gyereket, (nem volt nehéz XD) de az idegei nem tudom miből lehetnek... ő nyert XD
Mit tegyek hogy elhúzzon innen? Mondtam megkapja a pénzt csak menjen haza, de nem megy. Makacs nőszemély. És cseszteti a hajam is, meg le emoz... nem szeretném meggyilkolni.
Ja a szüleim nyaralni vannak. Úgyhogy január 3-án jönnek csak haza. Én addig megőrülök ha ez így marad.
Ha nem lenne ilyen ronda bemásznék mellé éjszaka, hátha megijed. De félek hogy nem tud ellenállni szuperszexi testemnek XD
Mindenesetre a sós kávé nem tetszett neki, aszonta megmond anyukámnak XDXD Majd ha zuhanyzik elzárom a melegvizet is... hol is kell azt? xD
19:40 Hol laksz? Megyek odaköltözök inkább XD
19:46 Neked a 4-es vált be ugye? xP
Én a kérdező szavaiból úgy vettem ki, hogy nem emo és sértőnek tartotta, hogy leemozták.
A sós kávé állati :D:D
19:40 es vagyok asszem..Cegléden:D
egy szabad szobám számítógéppel van ha gondolod:D
19:46
pedig én az elsőre tippeltem volna..bukta :(:( XDDDDDDD
Ezek az ötletek... nagyon jók xDD
A macskaszőrös vacsi is jó volt, de észre sem vette a banyek XD Legközelebb szép hosszú hajszálat kap, az feltűnőbb XD Jöttök holnap ti is vacsira? Akkor tépek még ki néhányat nyamii XD
Ha semmi nem válik be akkor cuccolok Ceglédre, viszem a macskáimat is, meg a haverokat, meg a szomszédom aki a karácsonyi sütiért felelős. xP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!