Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bébiszitterem van XD Hogy...

Bébiszitterem van XD Hogy űzzem el innen?

Figyelt kérdés

Ritka rossz helyzetben vagyok így 16 évesen egy bébiszittert fogadtak mellém aki itt is alszik, ez elég zavaró. A szüleim parancsba adták neki hogy haverok nem maradhatnak itt éjszakára... elriogat mindenkit. Buli sem lehet csak szilveszterkor.

Ma egész nap játszottam az elkényeztetett hülye gyereket, (nem volt nehéz XD) de az idegei nem tudom miből lehetnek... ő nyert XD

Mit tegyek hogy elhúzzon innen? Mondtam megkapja a pénzt csak menjen haza, de nem megy. Makacs nőszemély. És cseszteti a hajam is, meg le emoz... nem szeretném meggyilkolni.

Ja a szüleim nyaralni vannak. Úgyhogy január 3-án jönnek csak haza. Én addig megőrülök ha ez így marad.

2009. dec. 13. 18:50
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
78%
Gombostű a székre :D:D:D Sírok a röhögéstől :D:D:DD
2009. dec. 13. 19:01
 12/51 anonim ***** válasza:
73%
Tényleg ezt kihagytam: Ha elalszik tedd langyos vízbe a kezét :D:D
2009. dec. 13. 19:01
 13/51 anonim ***** válasza:
96%

szerintem a szülei hívták volna, csak ő bevágta a durcit, hogy nem megy. eléggé vastagok lehetnek az ősei, ha 3-4 hétre bébisintért tudnak fogadni mellé...

sztem ne a nőcivel g.ecizz, mert nem ő volt veled szemét, hanem a szüleid, hogy ráduszították.

szökj el, aztán csókolom. azt azért csak megengedi, h kimenj a lakásból.

2009. dec. 13. 19:03
 14/51 anonim ***** válasza:
73%

én vagyok az aki a gombostűt mondta

mi megcsináltuk a tanárunkkal :DDDD sikított egyet :DD

2009. dec. 13. 19:10
 15/51 A kérdező kommentje:

Fiú vagyok egyébként.

És a karácsonyt nem vele terveztem hanem egy barátommal, addigra mennie kell, neki is jobb lesz a családdal... csak van neki olyan gondolom -.-

Végül is én kimehetek, de már olyan jól elterveztem ezeket a heteket, buli amíg le nem dől a ház... jól keresztbe tettek nekem XD

De kösz a sok ötletet, holnap a haverok is jönnek, szóval összefogunk, mindent bevetünk. Írjatok még ha van ötlet, kemény nőszemély ez o.O

2009. dec. 13. 19:11
 16/51 anonim ***** válasza:
92%
:D:D:D Kész :D:D De rég röhögtem ilyen jót :D:D Én nem vagyok ez a szemétkedős típus, de az ilyen "helyzetkomikumokon" iszonyú jókat tudok nevetni, pedig nem vagyok már középiskolás :D
2009. dec. 13. 19:11
 17/51 anonim ***** válasza:
95%

Fontos lenne tudni, hogy hány éves ez a nő :D

Egy szívás azonban van a dologban: Ha olvassa a gyakorikerdesek.hu-t akkor fel tud készülni :D

2009. dec. 13. 19:12
 18/51 anonim ***** válasza:
78%
Én nem a bébiszittert bántanám,hanem a szüleidet,akik itt hagytak.Ha igaz ez a kérdés.Mert kevés szülő van aki a gyerekét egyedül haggya Karácsonykor.
2009. dec. 13. 19:12
 19/51 anonim ***** válasza:
100%
Egy nénikéről van szó vagy egy fiatal lányról? Esetleg egy "lelkes" fiatalemberről?:S
2009. dec. 13. 19:14
 20/51 anonim ***** válasza:
79%
Szépek vagytok ti, akik ilyen kib*szós tanácsokat osztogattok. Mi lenne, ha veletek akarná ezt csinálni valaki? Az már nem lenne ilyen mókás, ugye??
2009. dec. 13. 19:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!