Hogy űzzem el a hülye gondolatokat? Hogy ne fantáziáljak olyanról amiről nem szabad?
Idióta vagyok,komolyan.
Végre van normális melóm,imádnivaló párom,családdal is normalizálódott a helyzet,és úgy minden rendben.
Lenne.
Ha nem bókolna állandóan az egyik kollégám,akire nem tudok nem gondolni.Jóképű,humoros,nagyjából az ideál.
DE nekem van párom,szeretem is,csak az utóbbi időben túl sok a stressz körülötte,fáradt nyűgös állandóan,amit meg is értek,igy nem foglalkozik velem annyit mint régebben,bár többet mint gondoltam volna.
Kollégának vannak rossz tulajdonságai,amiktől falra másznék 2 hét után,de ez sem elég,hogy elhesegessem a hülye gondolatokat.
Próbálok páromra koncentrálni,de elég nehezen megy.A kollégát meg kerülni nem tudom,együtt dolgozunk sok projekten,melót meg nem hagyhatom itt,ilyenre vágyok régóta.
24/N
"elűzni a hülye gondolatokat" nem fog sikerülni.
Nézz szembe azzal, hogy ilyen vagy.
És, ha őszinte akarsz lenni a pároddal mondd el neki is, hogy tudja mire számítson hosszú távon.
Dehogy mondom el.
Hosszú távon egy "igen"-re számithat meg 2 szép gyerekre.
Nem vesztem meg feladni az elmúlt sok évet pár szép bókért,meg pár rosszalkodó hormonért.
jaj! a kollégával határozottan tisztázd, hűséges vagy,
a férjed az egyetlen, a párod, a szerelmed!
barátság lehet csak!
*
a párod mellett lehet, hogy vannak idők, amikor határozottabban kell mellette állni, segíteni.
Elűzi a kalandor gondolatokat magától, ha azon gondolkozol, hogy tudnál neki segíteni, minek örülne,
mi oldaná a stresszt, amiből most sok jutott.
Lehet, hogy el kell utazni pár napra, a környezetrváltozás sokat segít rendszerint.
Magamból kiindulva:
Amikor nem kaptam meg mindent az exemtől, akkor nézelődtem más flörtök után. A mostani Párom mellett nem igen jut eszembe más férfi...
Amúgy a lelki megcsalás is megcsalás. Én a helyedben próbálnám rendezni a viszonyt a Pároddal, ha végképp más feléhúzol lépj le...de NE csald meg, az undorító dolog.
22N
Nem tudnék komolyabbat elképzelni a kollégával,van pár olyan tulajdonsága és hobbija,amitől csak veszekednék.
ezt mondogatom magamnak.
De hülye vagyok.
bár gondolatnál tovább nem fogok jutni,van önkontrolom.
Csak szar
Párommal szemben is,mert tényleg imád
jav..vőleégnyed- most látom még az "igwn" nem volt
Legyél hűséges! Az a legjobb választás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!