Hogy űzzem el a hülye gondolatokat? Hogy ne fantáziáljak olyanról amiről nem szabad?
Idióta vagyok,komolyan.
Végre van normális melóm,imádnivaló párom,családdal is normalizálódott a helyzet,és úgy minden rendben.
Lenne.
Ha nem bókolna állandóan az egyik kollégám,akire nem tudok nem gondolni.Jóképű,humoros,nagyjából az ideál.
DE nekem van párom,szeretem is,csak az utóbbi időben túl sok a stressz körülötte,fáradt nyűgös állandóan,amit meg is értek,igy nem foglalkozik velem annyit mint régebben,bár többet mint gondoltam volna.
Kollégának vannak rossz tulajdonságai,amiktől falra másznék 2 hét után,de ez sem elég,hogy elhesegessem a hülye gondolatokat.
Próbálok páromra koncentrálni,de elég nehezen megy.A kollégát meg kerülni nem tudom,együtt dolgozunk sok projekten,melót meg nem hagyhatom itt,ilyenre vágyok régóta.
24/N
Szia!!
nem olvastam végig a kommenteket, csak kb a 2. oldalig jutottma. Ezt találtam (te írtad)
"Tudom hogy valamilyen szinten normális,csak nah.
Nem érzem fernek. "
Szerintem akkor gondolj arra, hogy a párod meg pasi, és a pasik sokkal többet fantáziálgatnak! Lehet neki is van egy csinos kolleganője, akiről támadnak a párodnak "hülye gondolatai" (ahogy te mondanád) Vagy egy lány az utcán, aki kedvesen mosolyog rá.. :)
Bocsi, hogy ezt mondom, de attól még így van. A pasik sokkal többet fantáziálgatnak.. Szóval, ne érezd ezt a dolgot úgy, hogy nem fer.
Inkább bróbáljátok meg kicsit jobban fellobbantani a lángot a pároddal. :)
üdv.
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 13:48
Az utolsó bekezdés gyönyörű volt!! Annyira szépen leírtad, hogy ezt közzé kéne tenni valamilyen nagy plakáton :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!