Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy űzzem el a hülye gondolat...

Hogy űzzem el a hülye gondolatokat? Hogy ne fantáziáljak olyanról amiről nem szabad?

Figyelt kérdés

Idióta vagyok,komolyan.

Végre van normális melóm,imádnivaló párom,családdal is normalizálódott a helyzet,és úgy minden rendben.

Lenne.

Ha nem bókolna állandóan az egyik kollégám,akire nem tudok nem gondolni.Jóképű,humoros,nagyjából az ideál.

DE nekem van párom,szeretem is,csak az utóbbi időben túl sok a stressz körülötte,fáradt nyűgös állandóan,amit meg is értek,igy nem foglalkozik velem annyit mint régebben,bár többet mint gondoltam volna.

Kollégának vannak rossz tulajdonságai,amiktől falra másznék 2 hét után,de ez sem elég,hogy elhesegessem a hülye gondolatokat.

Próbálok páromra koncentrálni,de elég nehezen megy.A kollégát meg kerülni nem tudom,együtt dolgozunk sok projekten,melót meg nem hagyhatom itt,ilyenre vágyok régóta.

24/N

2011. jún. 8. 08:57
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Szia!!

nem olvastam végig a kommenteket, csak kb a 2. oldalig jutottma. Ezt találtam (te írtad)

"Tudom hogy valamilyen szinten normális,csak nah.

Nem érzem fernek. "

Szerintem akkor gondolj arra, hogy a párod meg pasi, és a pasik sokkal többet fantáziálgatnak! Lehet neki is van egy csinos kolleganője, akiről támadnak a párodnak "hülye gondolatai" (ahogy te mondanád) Vagy egy lány az utcán, aki kedvesen mosolyog rá.. :)

Bocsi, hogy ezt mondom, de attól még így van. A pasik sokkal többet fantáziálgatnak.. Szóval, ne érezd ezt a dolgot úgy, hogy nem fer.

Inkább bróbáljátok meg kicsit jobban fellobbantani a lángot a pároddal. :)

üdv.

2011. jún. 18. 01:24
 32/33 anonim ***** válasza:

Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 13:48

Az utolsó bekezdés gyönyörű volt!! Annyira szépen leírtad, hogy ezt közzé kéne tenni valamilyen nagy plakáton :))

2011. jún. 18. 01:34
 33/33 anonim ***** válasza:
Én ha ilyesmi szituációba kerülök, egy módszert használok: felidézek csodaszép emlékeket a párommal közösen eltöltött időből, mikor még több ideje volt rám, és nem volt ilyen elkámpicsorodott. Ha elég jól csinálod, olyan szerelmessé tudsz megint válni, mint a kapcsolat legelején, és elég hosszú napokra, hetekre biztosítod magad minden kísértés ellen, plusz hat a párodra is, ha ismét olyan szerelmesen bújsz hozzá, mint anno.
2011. jún. 18. 08:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!