Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fekete koszorúslányruha? Szerintetek milyen lenne? Nekem ezek nagyon tetszenek, csak nem tudom a vendégekből milyen "gondolatokat" váltana ki. Képek:
Fekete koszorúslányruha:
Ezek menyecskeruhának?
Gyönyörű. Az én menyasszonyi ruhám fekete fehér volt, javarészt fekete, aljában volt fehér.
Menyecskeruhából én az utolsót választanám. Az én menyecskeruhám ez volt :)
Erre a fekete fűzősre gondolok, csak piros feketében. Én varrattam.
mivan ha a kérdező a menyasszony? és ő válogatja a koszoruslányruhákat?
(már csak mert a menyecskeruhát is nézi)
menyecskeruhának az ami piros-fekete az gyönyörű
úgy gondolom, ha ilyen 'kirívó' személyiség vagy alapvetően, akkor az eskövődön sem lepődne meg senki a ruhákon. sőt!!:)
a ruhák szépek, ha ilyen bevállalós vagy, hogy szereted az extrém dolgokat, akkor nyugodtan. hiszen ez a te napod! neked kell teljesnek érezni, és jól érezni magad, kibontakoznod.
Azért még a fekete szín akármennyire szépek ruhák nem esküvőre valók.( a fekete nekem mindig is gyász szín marad)
Nem beszélve arról,hogy ezek a ruhák szerintem nem koszorúslányruhák hanem Báli ruhák....
Ja,és tényleg nem túl szerencsés dolog a menyasszonyt túl öltözni...
A koszorúslányruha számomra még mindig piros...
13.19 es vagyok.Javítok:
A menyecskeruha számomra még mindig piros...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!