Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Fekete koszorúslányruha?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fekete koszorúslányruha? Szerintetek milyen lenne? Nekem ezek nagyon tetszenek, csak nem tudom a vendégekből milyen "gondolatokat" váltana ki. Képek:

Figyelt kérdés

Fekete koszorúslányruha:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezek menyecskeruhának?

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. máj. 21. 13:04
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim válasza:
86%
az első kettő, és az utolsó nagyon tetszik! amikor férjhez megyek, ilyen lesz a koszoruslányok ruhája! le is mentem a képet:)
2010. máj. 21. 15:27
 32/54 anonim ***** válasza:
96%

Minek kellett mindenkit lepontozni?! Nem értem! Saját döntése mindenkinek hogy tetszik-e vagy nem!

Nekem iszonyúan tetszenek és?? 30%os vagyok legközelebb nem is irok semmit

2010. máj. 21. 17:02
 33/54 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit..., de nem is találtam meg a válaszodat.
2010. máj. 21. 17:16
 34/54 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindkettőből az utolsó tetszik. :)

De ez a te döntésed.

2010. máj. 21. 17:55
 35/54 anonim ***** válasza:
100%
En mar voltam eskuvon ahol a koszoruslany fekete ruhat viselt es nagyon szep volt..Persze nem ilyen nagy szoknyas ruhaja volt mint a kepeken hanem egyszeru fekete ruha.. Lattam olyan eskuvot is ahol megvolt szabva hogy mindenki fekete- feherbe legyen, meg a tancparkett is pepita volt.. erdekes!
2010. máj. 21. 22:35
 36/54 anonim ***** válasza:

Ilyen ruhákban a fekete nekem is egy kicsit erős lenne, de egy sima egyszerűben jobban eltudom képzelni. Ha a menyasszony azt mondaná fekete és kész, én felvenném, hát ő tudja, de a fekete szín ilyen eseményeken nekem is mindig a halált juttatja valahogy eszembe, és nem lenne jó elrontani egy ilyen szép napot, nemde?! Elég ha csak 5 fontos embernek romlik a hangulata emiatt...

Én pl ilyesmi színt tudnék elképzelni a saját esküvőmön:

[link]

(Ez pl egy sötét lilában is teljesen jó lenne szerintem, vagy barnában)

Elhiszem hogy nem szeretnél bugyirózsaszín és mandarin színű ruhákat, nekem sem jönnek be, inkább a sötétek. Barna, bronz, az ilyeneket szeretem.

[link] (A ruhák nem annyira tetszenek, de szerintem nagyon illenek a barnák a fehérhez :))

Egyszer láttam egy olyat is, ahol a menyasszony ruhája teljesen fehér volt, a koszorúslányoké bronz, és a koszorúslányokon fehér, a menyasszonyon bronz "sál" volt a derékra kötve. Így fura elképzelni, de baromira jól nézett ki.

2010. máj. 22. 17:44
 37/54 anonim ***** válasza:
54%
azt mondom, a ruhák gyönyörűek, de nézzük csak meg, hogy majdmindegyik ruha bemutatója valamiféle kastélyban van. A környezete se mindennapi. Most képzeljük el ezeket egy vidéki kultúrház haljában , lambériás folyosók, funér ajtók, aluminium kilincsekkel, vagy sátras lakodalomhoz, lufi díszekkel és kertben szedett virágokkal...mindez a gyönyörűség nevetségessé válik, mert ugye arról nem tudunk, hogy az esküvő hol fog történni, de persze a Festetics kastélyban is lehet, oda illene is
2010. máj. 23. 18:39
 38/54 anonim ***** válasza:
72%
Nézzetek már magatokba, lepontozók! Jó szórakozás másnak a véleményét így semmibe venni? Saját döntésem, hogy melyik ruhát ítélem szépnek, és melyiket nem, vagy ez kinek nem felel meg? Mert ha káromkodtam volna, vagy egyéb beszólásokat tettem volna, hát megértem, de így? Mostantól meg se mukkanjak? Tudjátok, nekem nem a százalékom a fontos, azért ennyi, mert nagyrészt megbízható és terjedelmes válaszokat írok, aminek haszna is van! Persze, könnyű hanyagul fogni azt az egeret, és kattintgatni a piros kezecskére... Ebből is látszik, hogy irigylitek a százalékainkat, vagy mert nektek nincs ennyi, vagy a tiéteket érzitek veszélyben, én nem tudom, de ez beteges. És látjátok, én nem vagyok annyira önző, meg halk szavú, hogy szó nélkül elmenjek ezek mellett, teszek arra, hogy itt lepontoztok, mert tudom, hogy az irigység miatt teszitek, ti nem tudtok normális válaszokat beszúrni, hát a többi rendes válaszolón töltitek ki a dühötöket, és ez tesz benneteket leszázalékolttá! :) Úgyhogy nyugodtan lehet őrjöngeni... de a hatás kedvéért azért mégse legyetek olyan nyugodtak.
2010. máj. 24. 14:22
 39/54 A kérdező kommentje:

A lakodalom vidéken lesz ugyan, de kastélyszállóban, egy gyönyörű helyen, amúgy ettől eltekintve igazi hagyományos falusi lagzi lesz, kikérés, lakodalmi menet az utcán, vőfély stb... Végül is nagy mértékben a koszorúslányokra fogom hagyni a döntés, annyit kérek csak, hogy ne bugyi rózsaszínbe (utálom a rózsaszínt), meg rikító narancssárgába, meg nagyon halvány színekbe legyenek, hanem valamennyire egyeztessük össze, nálunk nem szokás a menyasszonynak fizetni a koszorúslány ruháit, tehát már csak emiatt sem szabnám meg, hogy mit húzzanak fel, ha fekete mindegyiknek ennyire tetszene (2-en vagy 3-an lesznek) az más lenne, de egyre inkább elvetem ezt a tervet.

Volt aki azt írta, hogy ezek nem koszorúslányruhát, de ezek azok és alkalmi ruhák is, csak nem kisvárosi gagyiszalonból vannak, hanem híres tervezők alkotásai, jobb helyeken, lehet őket bérelni, nem sokkal többért, mint az előbb említett ruhákat. :)

Mint már írtam is nem pontoztam le senki, a véleményeket kérdeztem. :)

Egyébként még ezek a ruhák tetszenek koszorúslányruhának:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

és ezek menyasszonyi ruhának:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

(fehérben) [link]

2010. máj. 24. 17:38
 40/54 A kérdező kommentje:

menyasszonyi ruhák:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

(fehérben) [link]

2010. máj. 24. 17:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!