Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fekete koszorúslányruha? Szerintetek milyen lenne? Nekem ezek nagyon tetszenek, csak nem tudom a vendégekből milyen "gondolatokat" váltana ki. Képek:
Fekete koszorúslányruha:
Ezek menyecskeruhának?
nekem nem lenne baj h a ruha alapszíne fekete, gondolva Pink esküvőjére, ahol fekete szalag volt a menyasszony ruháján...az első párat néztem meg ezekkel is mindössze az volt a bajom h túlszépek.....a Te ruhádnak minimum 30 m-es uszály kell h ezeket túlszárnyalja.....ezt leszámítva nem a gyász jut róluk eszembe,hanem egy hercegkisasszony....:)...
A menyecske ruha meg nekem egy kicsit rövidebb, olyan kacéros, de ez is az esküvő témájától függ....minden esetre ezek is bejönnek
Koszorúslány rucinak azt választanám, amelyiken sárga és ciklámen színű szalagok vannak.Az felvidítja, vagyis olyan esküvősebbé teszi, mert nem olyan báli és nem gyászos.
A menyecskének az utolsót, mert meseszép.
Szerintem bátran válassz ezek közül, nem hiszem , hogy meghökkennének, inkább ámulnának, milyen gyönyörű!!! Szerintem , attól, mert nem a megszokott, attól még illő.
14:01 Nem sértődőm meg, a véleményeteket kérdeztem :), és igazad is van, csak nekem volt már nagyon rossz élményem koszorúslányként, "én azt AKAROM" típusú menyasszonnyal, azt nem szabták meg, hogy melyik ruhát húzzam, csak a színét, és, hogy honnan kell bérelnünk, a lakodalomban még véletlenül se volt nála szempont, hogy a vendégek is jól érezzék magukat, csak ő ő ő... Ezért is mondom azt, hogy én nem szabom meg senkinek, hogy milyenbe legyen, max. csak javasolok és megkérem őket, hogy azért ne legyenek végletek (pl. bugyirózsaszín-rikító narancssárga), ha az egyik kékbe akar lenni a másik meg lilába az engem nem zavar. Valószínűleg a fekete ruha ötletét elvetem, a 70 éves nagyszüleim gondolom nem fogadnák túl nagy elragadottsággal.
13:55-nek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!