Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Fekete koszorúslányruha?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fekete koszorúslányruha? Szerintetek milyen lenne? Nekem ezek nagyon tetszenek, csak nem tudom a vendégekből milyen "gondolatokat" váltana ki. Képek:

Figyelt kérdés

Fekete koszorúslányruha:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezek menyecskeruhának?

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. máj. 21. 13:04
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
91%
Koszorúslányruhák közül a 4. tetszik a fekete-rózsaszín.Nagyon szép.A menyecskeruhák közül pedig az utolsó.Gyönyörű!
2010. máj. 21. 13:45
 22/54 anonim ***** válasza:
86%
Nagyon szepek!
2010. máj. 21. 13:48
 23/54 A kérdező kommentje:
Mifelénk hosszú menyecskeruhát szoktak húzni, legalábbis, ahol eddig voltam, mindig hosszú volt és nekem is az tetszik, kivétel csak akkor volt, amikor a menyasszony néptáncos volt és népviseletébe öltözött.
2010. máj. 21. 13:49
 24/54 anonim ***** válasza:
87%
Mikor először olvastam a kérdést, komolyan azt hittem, hogy goth vagy rocker ruhákat fogsz felvonultatni, de ezek nagyon szépek! Főleg a harmadik! Végül is, így szépek, de gondolj bele: a fehér menyasszonyi ruha mellett, mint egy kánya (persze átvitt értelemben) elosuhannál te, elvonnád róla a figyelmet... Nem is tudom. Aztán, ha rólam lenne szó, és én dönthetnék, habozás nélkül ezt választanám, bár a menyasszony véleménye fontos, és ha a ruha tabu...
2010. máj. 21. 13:51
 25/54 anonim ***** válasza:
71%

nekem nem lenne baj h a ruha alapszíne fekete, gondolva Pink esküvőjére, ahol fekete szalag volt a menyasszony ruháján...az első párat néztem meg ezekkel is mindössze az volt a bajom h túlszépek.....a Te ruhádnak minimum 30 m-es uszály kell h ezeket túlszárnyalja.....ezt leszámítva nem a gyász jut róluk eszembe,hanem egy hercegkisasszony....:)...

A menyecske ruha meg nekem egy kicsit rövidebb, olyan kacéros, de ez is az esküvő témájától függ....minden esetre ezek is bejönnek

2010. máj. 21. 13:53
 26/54 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem meseszépek:-)))
2010. máj. 21. 13:54
 27/54 anonim ***** válasza:
90%
Én a harmadikat még menyasszonyi ruhának is eltudom képzelni, most küldtem át a linket a páromnak, hogy ha esetleg elvenne megtaláltam a menyasszonyi ruhám:) (Ja én vagyok a banán-sárgába nyomorított koszorúslány)
2010. máj. 21. 13:55
 28/54 anonim ***** válasza:
78%
Most ne sértődj meg de mégis megfogsz akkor bos:de már ma magában az a fontos hogy a mennyasszony feltünőbb és szebb ruhában legyen...de ez mellett nem nagyon fognak találni egy olyan ruhát...szerintem egy visszafogodtabb ruha is lehet szép és egyben csodálatos
2010. máj. 21. 14:01
 29/54 anonim ***** válasza:
87%

Koszorúslány rucinak azt választanám, amelyiken sárga és ciklámen színű szalagok vannak.Az felvidítja, vagyis olyan esküvősebbé teszi, mert nem olyan báli és nem gyászos.

A menyecskének az utolsót, mert meseszép.

Szerintem bátran válassz ezek közül, nem hiszem , hogy meghökkennének, inkább ámulnának, milyen gyönyörű!!! Szerintem , attól, mert nem a megszokott, attól még illő.

2010. máj. 21. 14:14
 30/54 A kérdező kommentje:

14:01 Nem sértődőm meg, a véleményeteket kérdeztem :), és igazad is van, csak nekem volt már nagyon rossz élményem koszorúslányként, "én azt AKAROM" típusú menyasszonnyal, azt nem szabták meg, hogy melyik ruhát húzzam, csak a színét, és, hogy honnan kell bérelnünk, a lakodalomban még véletlenül se volt nála szempont, hogy a vendégek is jól érezzék magukat, csak ő ő ő... Ezért is mondom azt, hogy én nem szabom meg senkinek, hogy milyenbe legyen, max. csak javasolok és megkérem őket, hogy azért ne legyenek végletek (pl. bugyirózsaszín-rikító narancssárga), ha az egyik kékbe akar lenni a másik meg lilába az engem nem zavar. Valószínűleg a fekete ruha ötletét elvetem, a 70 éves nagyszüleim gondolom nem fogadnák túl nagy elragadottsággal.

13:55-nek:

[link]

[link]

[link]

2010. máj. 21. 14:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!