Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Fekete koszorúslányruha?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fekete koszorúslányruha? Szerintetek milyen lenne? Nekem ezek nagyon tetszenek, csak nem tudom a vendégekből milyen "gondolatokat" váltana ki. Képek:

Figyelt kérdés

Fekete koszorúslányruha:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezek menyecskeruhának?

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. máj. 21. 13:04
1 2 3 4 5 6
 41/54 A kérdező kommentje:

remélem most már jó lesz végre:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

(fehérben) [link]

2010. máj. 24. 17:48
 42/54 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem nagyon szépek a fekete koszorúslány ruhák. Emlékszem rá, mikor a falunkban először én vettem fel bordó koszorúslányruhát, mindenki húzta a száját, de érdekes mód következő héten már minden lánynak bordó volt a ruhája.:-) (De emlékezzünk vissza az első sötétkék és sötétzöld ruhákra is....:-D)

Amúgy régebben a koszorúslányok, akik hajadonok voltak, az esküvőkön vonultatták fel magukat, így próbáltak férjet találni. Szóval szerintem nem baj ha feltűnő.

Sok boldogságot kívánok!

2010. máj. 26. 11:55
 43/54 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem hagyományos falusi lagzim volt.

Mégis féltem, hogy mit fognak szólni, mert itt minden korszorúslány halványrószaszín vagy halványkékben szokott lenni, a menyecske ruha meg hagyományosan rövid kék.

ennek ellenkezője volt nálunk.

A koszorúslányaim (8-22 évesig) vajszínű tetejű sötétbordó nagy szoknyájú ruhákban voltak, amire fekete rózsák voltak varrva. Gyönyörűek voltak. Az én mennyasszonyi ruhám hagyományos fehér volt, de a mennyecske ruhám Sötétbordó volt fekete rózsa hímzéssel, nagy abronccsal. A férjem új ember ruhája pedig fekete szövetnadrág volt, fekete selyeminggel.

És amin meglepődtem, hogy az idősebb generációnak tetszett jobban. A fiatalok szerintrem inkább irigykedtek, hogy ők nem merték bevállalni. Az egyik néni a faluban még mindig emlegeti, hogy végre nem kék habossütemények voltak az esküvőn :-D, pedig ennek már 6 éve.

2010. máj. 26. 12:28
 44/54 anonim ***** válasza:
Nagyon jó izlésed van.Nekem mind nagyon tetszik....A szivem facsarodik el h én mért nem vagyok menyasszony!Én nem is tudnék közülük választani.Biztos gyönyörű menyasszony leszel!Gratulálok.
2010. máj. 26. 12:28
 45/54 anonim ***** válasza:
58%
szerintem simán lehet fekete, nagyon ízléses. fekete-fehér ruhát is egyre több menyasszony választ. nagyon szép kontraszt lenne. viszont ne válassz túl habos-babosat a koszorúslányoknak, mert a menyasszony ruhájának kell az első helyen állnia. a koszorúslányoké visszafogottabb. lehet fekete, csak ne úgy nézzen ki mint egy menyasszonyi ruha.
2010. máj. 26. 13:00
 46/54 anonim ***** válasza:
Nagyon szép, ízléses ruhák, nekem tetszenek. A színeket a koszorúslányokkal beszéld meg, ha nekik tetszik, akkor ok.
2010. máj. 26. 15:36
 47/54 anonim ***** válasza:
100%

Először meglepődtem a kérdésen, mármint a fekete koszorúslány ruhákon, de amikor végignéztem a képeket megváltozott a véleményem. Gyönyörűek, elegánsak, le a kalappal!

A menyecskeruhák is szépek, nehezen tudnék választani.

2010. máj. 26. 16:55
 48/54 picihasim válasza:
100%

Szia

Nagyon szépek a fekete ruhák. Nekem nagyon tetszenek :) olyan gyönyörű a fekete a kedvenc színem. Nekem őszintén eszembe se jutott esküvőre feketét. :)

Az én menyasszonyi ruhám ez volt:

[link]

BENJAMIN ROBERTS

2010. máj. 26. 18:15
 49/54 anonim ***** válasza:
100%

Szebbnél szebb ruhák!

A fekete koszorúslányruha kissé merész,és nem biztos hogy mindenki ízlésesnek és alkalomhoz illőnek találja!Azt hiszem a színesek közül kellene választanod,azok is csodaszépek,egytől egyig!

Menyecskeruhák közül az első tetszett a legjobban,a menyasszonyi ruhákból meg az utolsó előtti!

Egy menyasszony mindig gyönyörű!!!:)

2010. máj. 26. 18:29
 50/54 A kérdező kommentje:
2010. jún. 26. 22:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!