Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fekete koszorúslányruha? Szerintetek milyen lenne? Nekem ezek nagyon tetszenek, csak nem tudom a vendégekből milyen "gondolatokat" váltana ki. Képek:
Fekete koszorúslányruha:
Ezek menyecskeruhának?
Szia! Szerintem nagyon szépek a fekete koszorúslány ruhák. Emlékszem rá, mikor a falunkban először én vettem fel bordó koszorúslányruhát, mindenki húzta a száját, de érdekes mód következő héten már minden lánynak bordó volt a ruhája.:-) (De emlékezzünk vissza az első sötétkék és sötétzöld ruhákra is....:-D)
Amúgy régebben a koszorúslányok, akik hajadonok voltak, az esküvőkön vonultatták fel magukat, így próbáltak férjet találni. Szóval szerintem nem baj ha feltűnő.
Sok boldogságot kívánok!
Szia
Nekem hagyományos falusi lagzim volt.
Mégis féltem, hogy mit fognak szólni, mert itt minden korszorúslány halványrószaszín vagy halványkékben szokott lenni, a menyecske ruha meg hagyományosan rövid kék.
ennek ellenkezője volt nálunk.
A koszorúslányaim (8-22 évesig) vajszínű tetejű sötétbordó nagy szoknyájú ruhákban voltak, amire fekete rózsák voltak varrva. Gyönyörűek voltak. Az én mennyasszonyi ruhám hagyományos fehér volt, de a mennyecske ruhám Sötétbordó volt fekete rózsa hímzéssel, nagy abronccsal. A férjem új ember ruhája pedig fekete szövetnadrág volt, fekete selyeminggel.
És amin meglepődtem, hogy az idősebb generációnak tetszett jobban. A fiatalok szerintrem inkább irigykedtek, hogy ők nem merték bevállalni. Az egyik néni a faluban még mindig emlegeti, hogy végre nem kék habossütemények voltak az esküvőn :-D, pedig ennek már 6 éve.
Először meglepődtem a kérdésen, mármint a fekete koszorúslány ruhákon, de amikor végignéztem a képeket megváltozott a véleményem. Gyönyörűek, elegánsak, le a kalappal!
A menyecskeruhák is szépek, nehezen tudnék választani.
Szia
Nagyon szépek a fekete ruhák. Nekem nagyon tetszenek :) olyan gyönyörű a fekete a kedvenc színem. Nekem őszintén eszembe se jutott esküvőre feketét. :)
Az én menyasszonyi ruhám ez volt:
BENJAMIN ROBERTS
Szebbnél szebb ruhák!
A fekete koszorúslányruha kissé merész,és nem biztos hogy mindenki ízlésesnek és alkalomhoz illőnek találja!Azt hiszem a színesek közül kellene választanod,azok is csodaszépek,egytől egyig!
Menyecskeruhák közül az első tetszett a legjobban,a menyasszonyi ruhákból meg az utolsó előtti!
Egy menyasszony mindig gyönyörű!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!