Hogy űzzem el a hülye gondolatokat? Hogy ne fantáziáljak olyanról amiről nem szabad?
Idióta vagyok,komolyan.
Végre van normális melóm,imádnivaló párom,családdal is normalizálódott a helyzet,és úgy minden rendben.
Lenne.
Ha nem bókolna állandóan az egyik kollégám,akire nem tudok nem gondolni.Jóképű,humoros,nagyjából az ideál.
DE nekem van párom,szeretem is,csak az utóbbi időben túl sok a stressz körülötte,fáradt nyűgös állandóan,amit meg is értek,igy nem foglalkozik velem annyit mint régebben,bár többet mint gondoltam volna.
Kollégának vannak rossz tulajdonságai,amiktől falra másznék 2 hét után,de ez sem elég,hogy elhesegessem a hülye gondolatokat.
Próbálok páromra koncentrálni,de elég nehezen megy.A kollégát meg kerülni nem tudom,együtt dolgozunk sok projekten,melót meg nem hagyhatom itt,ilyenre vágyok régóta.
24/N
nem olvastam a kommenteket, de leírnék egy sztorit, ami érdekes véletlenek egybeesése, és valahol szerintem nem véletlenek
ismerek egy párt, a nő és férfi két külön helyről egyaránt barátom, elég közeli.-gyerekkori, stb.
nos, amikor a pasit környékezte kísértés, simán átbeszélte velem.
és mit ad isten? a csaj mit hoz fel nekem témába?
detto ugyanezt, hogy van egy másik srác....
egymásnak nem beszéltem ki őket (nincs jogom hozzá)de ahogy a férfi nem engedett a kísértésnek, érdekes a nő pont ugyanúgy gondolkodott!
és amikor a harmadikról beszéltek, mindkettőt ugyanolyan nagyon vonzotta...
tehát, ha valami éri az egyiket, szerintem nagy valószínűséggel érni fogja a másikat is, és ahogy helytáll/vagy nem áll az egyik, úgy fog a másik is
felettébb különösek ezek a dolgok, mint pl az is, hogy mindig vissza kapjuk, amit adunk, erre is tudnék sztorikat-elég súlyosakat, de nem akarlak terhelni
Voltunk fürdeni.de közben is csak a nyűgök,hallgatni h semmi nem jó...
Tegnap haza se mentem rögtön munka után,elmentem vásárolgatni,az kikapcsol.Persze h csak itt benn vették észre,pedig semmi extra.
nekiállok 13:48-at olvasni:)
13:48
ez sziven ütött
gyakorltilag leirtad ami velünk van,lesz,ki tudja
Tudom,hogy páropm körül is legyeskednek,régebben még féltékeny is voltam,sőt nagyon féltékeny,de ez eltűnt.Ő is olyan szinten féltékeny volt,hogy még a kisgyerekes csoporttársammal se engedte h ugy tanuljunk,h otthon a baba,és ismerte a feleségét is.Ha 20 perccel később értem haza a szokottnál,már féltékenykedett.Most meg...ha easte 5 helyett 7re érek,akkor se (pl tegnap vásárolgattam,nem mondtam,nem kérdezte)
Legyen vacsi meg kinek panaszkodni és kész
:(:(
tudom
ezért mondogatom magamnak tudatosan,hogy nincs értelme
Ráadásul elég házisárkány is tudok lenni néha,párom az egyetelen aki ezt hosszutávon is elviseli,és tudja kezelni (most ezt az énem tudatosan visszafogom,nem kell h még én is nyűg legyek neki)
Az is lehet, hogy magától elmúlik.
Legalább is velem így szokott lenni (jó a kapcsolatunk a párommal, de azért vannak viták, hétköznapok, régóta vagyunk együtt...).
Néha jön egy egy ilyen pasi akiről írtál, pár hétig zavar hogy úgy érzem milyen jó lenne akármit csinálni akárhol :), de sose teszem azután csak úgy magától elmúlik.
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy ez valahogy a női ciklussal is összefügg, szóval inkább fizikai dolog és csak másodlagosan lelki.
sokkal többet kell mosogatni
meg a házimunkát egy kicsit tulzásba vinni
kötni horgolni
és helyreáll a pároddal a kapcsolat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!