Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy űzzem el a hülye gondolat...

Hogy űzzem el a hülye gondolatokat? Hogy ne fantáziáljak olyanról amiről nem szabad?

Figyelt kérdés

Idióta vagyok,komolyan.

Végre van normális melóm,imádnivaló párom,családdal is normalizálódott a helyzet,és úgy minden rendben.

Lenne.

Ha nem bókolna állandóan az egyik kollégám,akire nem tudok nem gondolni.Jóképű,humoros,nagyjából az ideál.

DE nekem van párom,szeretem is,csak az utóbbi időben túl sok a stressz körülötte,fáradt nyűgös állandóan,amit meg is értek,igy nem foglalkozik velem annyit mint régebben,bár többet mint gondoltam volna.

Kollégának vannak rossz tulajdonságai,amiktől falra másznék 2 hét után,de ez sem elég,hogy elhesegessem a hülye gondolatokat.

Próbálok páromra koncentrálni,de elég nehezen megy.A kollégát meg kerülni nem tudom,együtt dolgozunk sok projekten,melót meg nem hagyhatom itt,ilyenre vágyok régóta.

24/N

2011. jún. 8. 08:57
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

nem olvastam a kommenteket, de leírnék egy sztorit, ami érdekes véletlenek egybeesése, és valahol szerintem nem véletlenek

ismerek egy párt, a nő és férfi két külön helyről egyaránt barátom, elég közeli.-gyerekkori, stb.

nos, amikor a pasit környékezte kísértés, simán átbeszélte velem.

és mit ad isten? a csaj mit hoz fel nekem témába?

detto ugyanezt, hogy van egy másik srác....

egymásnak nem beszéltem ki őket (nincs jogom hozzá)de ahogy a férfi nem engedett a kísértésnek, érdekes a nő pont ugyanúgy gondolkodott!

és amikor a harmadikról beszéltek, mindkettőt ugyanolyan nagyon vonzotta...

tehát, ha valami éri az egyiket, szerintem nagy valószínűséggel érni fogja a másikat is, és ahogy helytáll/vagy nem áll az egyik, úgy fog a másik is

felettébb különösek ezek a dolgok, mint pl az is, hogy mindig vissza kapjuk, amit adunk, erre is tudnék sztorikat-elég súlyosakat, de nem akarlak terhelni

2011. jún. 17. 13:52
 22/33 A kérdező kommentje:

Voltunk fürdeni.de közben is csak a nyűgök,hallgatni h semmi nem jó...

Tegnap haza se mentem rögtön munka után,elmentem vásárolgatni,az kikapcsol.Persze h csak itt benn vették észre,pedig semmi extra.

nekiállok 13:48-at olvasni:)

2011. jún. 17. 13:55
 23/33 anonim ***** válasza:
79%
[ma 13:48- nagyon szépen írsz és mély mondanivalót hordoz a válaszod- köszönet érte!]
2011. jún. 17. 14:02
 24/33 A kérdező kommentje:

13:48

ez sziven ütött

gyakorltilag leirtad ami velünk van,lesz,ki tudja

Tudom,hogy páropm körül is legyeskednek,régebben még féltékeny is voltam,sőt nagyon féltékeny,de ez eltűnt.Ő is olyan szinten féltékeny volt,hogy még a kisgyerekes csoporttársammal se engedte h ugy tanuljunk,h otthon a baba,és ismerte a feleségét is.Ha 20 perccel később értem haza a szokottnál,már féltékenykedett.Most meg...ha easte 5 helyett 7re érek,akkor se (pl tegnap vásárolgattam,nem mondtam,nem kérdezte)

Legyen vacsi meg kinek panaszkodni és kész

:(:(

2011. jún. 17. 14:04
 25/33 A kérdező kommentje:
Mi ez a kirillás blog? Hisz semmi nincs rajta gyakorltilag
2011. jún. 17. 14:07
 26/33 anonim ***** válasza:
Most figyelj. 5 éves kapcsolatban vagyok. A párom nekem az első és most már az utolsó kapcsolatom. Mivel elötte nem volt senkim, ezért állandóan más pasikról ábrándoztam, hogy de jó lenne mással is járni. Szakítottam is e miatt, még is összejöttünk megint, mert szeretjük egymást. Kb egy év alatt sikerült lezárnom magamban ezeket az ábrándozásokat és hidd el nagyon kemény volt. Attól függetlenül, hogy inkább tudatosan, mint érzelmekkel döntöttem el, hogy ő kell nekem, a mai napig imádjuk egymást. Arra gondolj h mi az ami a párodban meg van és a többi pasiban nincs, nekem ez segített.
2011. jún. 17. 14:58
 27/33 A kérdező kommentje:

tudom

ezért mondogatom magamnak tudatosan,hogy nincs értelme

Ráadásul elég házisárkány is tudok lenni néha,párom az egyetelen aki ezt hosszutávon is elviseli,és tudja kezelni (most ezt az énem tudatosan visszafogom,nem kell h még én is nyűg legyek neki)

2011. jún. 17. 15:15
 28/33 anonim ***** válasza:
81%

Az is lehet, hogy magától elmúlik.

Legalább is velem így szokott lenni (jó a kapcsolatunk a párommal, de azért vannak viták, hétköznapok, régóta vagyunk együtt...).

Néha jön egy egy ilyen pasi akiről írtál, pár hétig zavar hogy úgy érzem milyen jó lenne akármit csinálni akárhol :), de sose teszem azután csak úgy magától elmúlik.

Van egy olyan sanda gyanúm, hogy ez valahogy a női ciklussal is összefügg, szóval inkább fizikai dolog és csak másodlagosan lelki.

2011. jún. 17. 16:15
 29/33 anonim válasza:
28%

sokkal többet kell mosogatni

meg a házimunkát egy kicsit tulzásba vinni

kötni horgolni

és helyreáll a pároddal a kapcsolat

2011. jún. 17. 16:45
 30/33 TOMAtm ***** válasza:
4%
én nem dacolnék a sorsal.add neki magad egyszer.
2011. jún. 17. 20:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!