Mivel űzzem ki a lakásból a poloskákat?
Figyelt kérdés
Kb 1 órája vettem észre hogy rengeteg poloska van a szobámban, az ablakon jöhettek be mert nyitva volt és még most is vagy 20 darab ott figyel a szúnyoghálón! Mivel lehet eszeket kiírtani, harapnak is ugye? (most hirtelen spray-s dezodort fujtam rájuk)2011. szept. 17. 20:23
1/9 A kérdező kommentje:
Elnyomtan 1et de szörnyen büdös!!
2011. szept. 17. 20:24
2/9 anonim válasza:
Nem harapnak :D
Hát..rovarirtó sprayvel lefújod őket, összeszeded és lehúzod a wc-n (összenyomva elég büdösek). Nálunk ez a taktika..
Bár nálunk a párom vadászik :D
3/9 anonim válasza:
Nálam is!:-S 10már biztos bemászott az ablakon!Nem tudom honnan jönnek!5.lakom!Írtózom tőlük!
4/9 anonim válasza:
A légy írtó nem nagyon kottyan meg nekik!Egy csomót kell rájuk fújni,de még úgy is bírják elég sokáig!
5/9 anonim válasza:
Én üres gyufásdobozzal ovatosan kiviszem őket.Ne idegesitsd fel,őket,és akkor nem engednek ki szagot.
6/9 A kérdező kommentje:
Én a 7. emeleten vagyok, de ahogy látom van szárnyuk is !!
2011. szept. 17. 20:32
7/9 anonim válasza:
Papírzsepivel fogd meg és lehúzod a WC-n. Ne nyomd össze, oltári büdös.
Nem invázió, ilyenkor ősszel keresik a télire való szállást, a legkisebb lyukon is bebújnak.
8/9 anonim válasza:
Van,tudom csak minek szállnak fel ilyen magasra?!? :-S
9/9 anonim válasza:
Egyes poloskafajok ilyenkor vonulnak/rajzanak. Csukd be az ablakot, pár hét, amíg le vonul a tömeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!