Hogyan úszam meg, hogy a párom eljöjjön velem holnap a nőgyógyászhoz?
OFF:
#37-es, gondolom férfi vagy... Nem tudom, hogy néhány férfi hogyan képzeli el a nőgyógyászati rutin vizsgálatot, de nem ártana akkor körülnézni, utánaolvasni mielőtt ilyen baromságokat leír valaki, hogy nem tudsz a székből kiugrani, mert a lábad a kengyelbe van. ??? Nekem speciel sosem volt odakötözve a lábam sehova, de nem is lett volna okom arra, hogy kiugráljak a székből fájdalmamban, vagy ijedségemben. (Jó ég...) Ahogyan előttem is írták, semmiféle kellemetlen dolog nem szokott történni, kivéve azt, hogy egy idegen nézelődik a lábam között. Nem tudom egyesek hol ragadtak le, vagy milyen képzelőerővel bírnak..:D
Kérdező meg eltűnt. Na, mindegy.
Kedves kérdező, nyugodtan mond, meg, hogy nem szeretnéd, hogy veled menjen, mert felesleges/ zavar/ izgulsz, stb...
Amúgy nekem néha fájt a vizsgálat, de soha nem annyira, hogy ugráljak.. :D
Ja, és a párom minden dokihoz elkísér, volt, hogy szülés utáni probléma volt, és bejött velem a nőgyógyászhoz a rendelőbe is.. ( na, az nekem kicsit égő volt), és tök jól eldumált a dokival. Ja, és később közölte, is, mikor megjegyeztem, hogy ő kukucskált is volna, csak nem akart odajönni :D ( azt hittem, lecsapom...)
Egyébként jött már be velem foghúzásra, mert paráztam a félelemtől, jött be magán gasztrodokihoz a rendelőbe ( majd tükrözésre is bekísért, míg megkérdezte, mivel érzéstelenítenek), jelen volt gyomortükrözéskor ( igaz, a külső teremben), sebészeti kisműtétnél, stb.. Ja, és a kezelődokimhoz rendszeresen bejár, sőt oda bejön a lányunk is, mert nincs vizsgálat, csak pár kérdés... Ennyi :) Én így jobban érzem magam, és ő is be akar jönni. Ha valamelyikünknek nem tetszene, megbeszélnénk...
Most látom, hogy ma volt a kérdező dokinál..
Na, elkísért a párod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!